ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   בעיה עקמת (https://israelbody.com/showthread.php?t=57149)

anitaFTW 21-07-09 19:07

בעיה עקמת

שלום היום הייתי בצו ראשון ואמרו לי שיש לי עקמת ממש קלה אין לי מושג אפילו מה זה רק הבנתי שזה משהו בגב.
מישהו יודע אם אני יכול להמשיך לעשות דדליפט או שזה יעשה לי בעיות אחר כך וצריך להפסיק? ( מעולם לא הרגשתי כאבים בגב אחרי dl)
תודה לעוזרים

GnR 21-07-09 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי anitaftw (הודעה 881100)
שלום היום הייתי בצו ראשון ואמרו לי שיש לי עקמת ממש קלה אין לי מושג אפילו מה זה רק הבנתי שזה משהו בגב.
מישהו יודע אם אני יכול להמשיך לעשות דדליפט או שזה יעשה לי בעיות אחר כך וצריך להפסיק? ( מעולם לא הרגשתי כאבים בגב אחרי dl)
תודה לעוזרים

גם אצלי מצאו עקמת קלה ואמרו לי שזה בגלל חולשה של שריר בגב שלא תומך כמו שצריך בעצם ושלחו אותי לפיזיותרפיה
יכול להיות שזה רק עוזר... אבל ממש אל תסמוך על זה. אף אחד כאן לא יוכל לייעץ לך, אתה גם לא צריך לסמוך בדבר כזה על אף אחד באינטרנט, תשאל את הרופא מה מומלץ.

anitaFTW 21-07-09 19:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gnr (הודעה 881116)
גם אצלי מצאו עקמת קלה ואמרו לי שזה בגלל חולשה של שריר בגב שלא תומך כמו שצריך בעצם ושלחו אותי לפיזיותרפיה
יכול להיות שזה רק עוזר... אבל ממש אל תסמוך על זה. אף אחד כאן לא יוכל לייעץ לך, אתה גם לא צריך לסמוך בדבר כזה על אף אחד באינטרנט, תשאל את הרופא מה מומלץ.

בוא נגיד שגם אם היה לי גב מברזל רופא לא היה ממליץ על סוג תרגיל כזה זאת בעיה..

GnR 21-07-09 19:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי anitaftw (הודעה 881123)
בוא נגיד שגם אם היה לי גב מברזל רופא לא היה ממליץ על סוג תרגיל כזה זאת בעיה..

אל תגיד לו דדליפט, אל תזכיר שום תרגיל בכלל, תשאל אותו אם בכלל כדאי לאמן את השריר באזור... אם הוא יגיד לא אז אפשר להבין שדדליפט לא כדאי, אם הוא יגיד כן אני לא חושב שזה אומר שכדאי לעשות דדליפט...

ran_z 22-07-09 17:39

אמרו לי בצו ראשון בדיוק את אותו הדבר, וזה באמת נכון, לפחות לגבי. מעולם זה לא הפריע לי לבצע כל תרגיל ובכל טווח חזרות.

Fatboy 23-07-09 11:26

לי יש עקמת מתקדמת מגיל 13 (שרמן) בנוסף לסקוליאוסיס
אני עושה דדליפט שנתיים (אם גב עליון עקום)
כיום אני בן 23, לאחרונה עשיתי צילומים של עמוד השדרה ועשיתי השוואה בינו לבין צילום לפני 7 שנים,
לא רק שהעקמת לא נהייתה יותר גרועה, עמוד השדרה אפילו התיישר קצת!

trhetrhe 23-07-09 15:33

גם לי יש עקמת קשה (60 מעלות+).....
ואין לי בעיה לעשות דדליפט, אני מרים משקלים די גבוהים גם בתרגילי גב.

Locke 23-07-09 15:47

גם לי יש עקמת קלה, לא בטוח אם זה לורדוזיס או קיפוזיס(שעמוד השדרה הולך קצת החוצה), ואני עושה סקוואט ודדליפט בלי בעיה.

Fatboy 23-07-09 16:19

דווקא אם סקוואט יש לי בעיה
הגב התחתון שלי כבר מוקשת בצורה מוגזמת וכשאני עושה סקוואט יש נטייה לקשת אותו עוד יותר מה שגורם לי לקרוע רצוע בגב כל כמה שבועות/חודשים בגלל פשיטת יתר.

הפתרון היחיד שמצאתי לבעייה הזאת זה לעשות סקוואט רק עם חגורה
אני לא יכול לעשות מיליטרי בעמידה מאותה סיבה

FCBJ1936 23-07-09 22:42

רק ייעוץ של רופא ודחוף אם אתה לא רוצה שיורידו לך פרופיל...
אתה צריך עכשיו עבודה בשביל להחזיר את זה אם בכלל אתה במצב שאפשר
בהצלחה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:28.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ