![]() |
התלבטות בנוגע לצ'יט בפעם ראשונה בהיסטוריה
טוב אז ככה רובכם יודעים שאני לא עושה צ'יטים למרות שאני במסה..
בקיצור אחי אתמול היה במסעדה "מקס ברנר" למי שמכיר בתל אביב ששם הכל משוקולד קיצר היא הזמינה שם פיצת שוקולד ונשארו כמה חתיכות אז היא הביאה הביתה בקיצור אני מתלבט אם מותר לי לאכול מהפיצה הזאת או לא? כמובן שאני יחשיב את זה כצ'יט אבל אני לא רוצה לעלות באחוזי שומן =\ אני רק רוצה לעלות בנטו שריר עם עלייה מעטה של שומן אני מפחד שזה יהרוס לי הכל... |
פה ושם לא יקרה כלום יאללה תתפנק .
|
אתה אומר מותר?
|
אחי..אתה לא שוקל משהו כמו 49?
תאכל תאכל בכיף..אל תתחשבן על זה,ואל תפחד מעלייה באחוזי שומן..מפעם בשבוע צ'יט אתה לא תעלה כלום. |
בדוק אחי? למה אני רועד מהצי'יטים האלה...
|
אני לא מבין מה הבעיה? אז תעלה בשומן אז מה...
בשביל מה אלטוניו מרבידיאי המציא את החיטוב? |
חחח תאכל תאכל גבר, אתה ממילא במסה , ההשלכות יהיו מינוריות, אם בכלל תהיינה השלכות.
בקיצור - תתפנק לך! |
ציטוט:
|
תגיד בישביל מה אתה חיי בישביל מה אתה עובד קשה?
צ'יטים נועדו בישביל להנות אחרי עבודה קשה. |
פחחחחחחחח כאילו מה אחי שאלה כזאת מדגישה את חוסר הרצינות,
מי ש 100 אחוז מורעל בלי ציטים לא ישאל שאלות כאלה, אם אתה מגיע למצב שאתה מחפש אנשים שיגידו לך שלאכול פיצה משוקולד זה בסדר אז תאכל אותה למה אתה צריך אישור. |
תאמין לי שלא אכלתי צ'יט יותר זמן ממך פשוט סתם ראיתי את זה וחשבתי שחיים פעם אחת אבל לא משנה אני לא יאכל את זה...
|
ציטוט:
ואני ממש לא צוחק |
אז מה אתה בעצם אומר שאפשר לאכול או שלא?
ואין לי שום בעיה רפואית הוא פשוט חושב שאני מחרטט אותו שאני לא אכלתי צ'יט המון זמן ופשוט סתם ראיתי את זה היום בבוקר במקרר וחשבתי שחיים באמת פעם אחת ומגיע להנות אבל אני לא רוצה לעלות בשומן אלא נטו שריר עם כמה שפחות עלייה של שומן.. מה אתה אומר hypertropy אם היית במקומי מה היית עושה? |
הוא לא אמר שיש לך בעיה רפואית, אלא בעיה נפשית.
אתה באמת צריך לראות מישהו... |
ציטוט:
אני לא בא לצחוק אני מדבר רציני |
מה הכוונה מתלהב? בזה שלא אכלתי צ'יט? אתה יודע כמה אני שוקל 47... העלתי פה פעם תונה שלי מהדיאטה החריפה שלי... ומאז אני לא נוגע בצ'יט ובדברים כאלה...
בקיצור מה אתם אומרים? והתכוונתי שאין לי שום בעיה נפשית פשוט הפרץ הזה לא מאמין לי שאני לא נוגע בצ'יטים אז.... |
אתה באמת צריך טיפול...
אומרים לך כן זה בסדר תאכל, ואתה ממשיך לשאול אם זה בסדר... בחיי בנאדם, אתה חי בסרט אחד גדול. |
כי אני לא רגוע אני לא רוצה שיהיה לזה השלכות של עליה גדולה בשומן זה נוגד את כל המטרות שלי...
בגלל זה אני שואל אם מישהו עשה פעם צ'יט וזה השפיע עליו בנוגע למטרה שלו... |
לא זה לא משפיע בנוגע למטרה. חובה צ'יטים במאסה, תכניס את זה טוב טוב לראש, זה אפילו יעזור לך להגיע אל מטרה שלך יותר מהר.
אתה לא תעלה בשומן, אתה שוקל 47, תתאמן תאכל הרבה ויהיה טוב. ועכשיו אני מצפה ממך לצאת כבר מהפורום המזורגג הזה וללכת לאכול במקום לשאול שאלות מפגרות. |
ולהמשיך עם התפריט שלי כרגיל? או לוותר על משהו?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ