ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   חלב פרה (https://israelbody.com/showthread.php?t=57038)

lironsD 19-07-09 13:15

חלב פרה

שלום,
אני בשירותים איזה 5 פעמים ביום[יציאותתת],ואני שותה איזה 800 מ"ל-1 ליטר חלב ביום,הבבעיה אצלי שאני אשכרה מלא בשירותים וזה מפריע לי לעלות במשקל,הלכתי לתזונאית והיא אמרה לי להחליף את החלב לחלב עיזים..

מישהו ניסה את זה?כמה זה עולה?זה טעים?
ואין לי בכלל סיבים בתפריט בקושי...גם אחרי שהפחתתי זה לא עזר..מה לעשות?

KamiKazi 19-07-09 13:18

תבנה תפריט בריא...

lironsD 19-07-09 13:20

יש לי תפריט בריא..
וגם ממתי ג'אנק קשור ליציאות ? :x

ChonGo 19-07-09 13:28

קודם כל מה אתה מתלהב מזה שאין לך סיבים?! זה חשוב מאוד!
דבר שני, חלב עיזים, זה דבר דוחה (לפחות לדעתי..), אני שונא כל מאכל עיזים, מגבינות עד חלב! יש לזה טעם מיוחד ולא טעים.

lironsD 19-07-09 14:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי chongo (הודעה 879262)
קודם כל מה אתה מתלהב מזה שאין לך סיבים?! זה חשוב מאוד!
דבר שני, חלב עיזים, זה דבר דוחה (לפחות לדעתי..), אני שונא כל מאכל עיזים, מגבינות עד חלב! יש לזה טעם מיוחד ולא טעים.

בחור אני לא מתלהב למה אתה סתם מסיק מסקנות מי זה?
היה לי פעם תפריט עם 30 סיבים והורדתי את זה בגלל היציאות..אחרי שהורדתי זה לא הפסיק אז כנראה שהבעיה לא בסיבים..

xpl1 19-07-09 17:04

יכול להיות שאתה רגיש לכמויות למשהו מסויים או ללקטוז בכלל? ניסית לרדת בכמויות בחלב?

ד"א חלב עיזים זה אחד הדברים מה אתם מקשקשים, רק שקרטון ליטר עולה משהו כמו 15 שקל, זה כמו 3 קרטונים של חלב רגיל ...

NISNIS2008 19-07-09 17:06

מחזק'

Tapit 19-07-09 20:44

לא קשור רק לחלב אחי, אתה שותה הרבה חלב+אוכל הרבה באופן כללי+אוכל הרבה סיבים (או לפחות אמור לאכול) ככה שאתה תחרבן הרבה אין מה לעשות :[

lironsD 19-07-09 20:51

העניין הוא שאני רוצה להבין עם זה אמור להפריע לי לעלות במשקל?כי בזמן האחרון זה מרבה ואני לא עליתי במשקל בזמן האחרון

menib13 19-07-09 21:42

כן אחי זה מפריע לעלות במשקל כי מה שאתה אוכל בעצם יוצא אחר כך בשירותים

Tapit 19-07-09 22:20

אני מחרבן מלא ועולה במשקל יפה.
החרא זה זבל שהגוף לא צריך, וסביר להניח שזה יוריד אותך במשקל אבל אתה רוצה לעלות משקל בשריר, ולא משקל בחרא.

propush 20-07-09 14:54

יש המון אנשים שיש להם בעיה עם לקטוז, אם אני נגיד הייתי שותה חצי ממה שאתה, הייתי בשירותים גם 5 פעמים ביום (והיתה תקופה כזו לפני שידעתי שיש בעיה) תנסה לצמצם לכוס אחת ותראה איך זה. אם עדיין יש בעיה תנסה לא לשתות חלב 3 ימים ולא לאכול שום מוצרי חלב.

בכל מקרה יש ללא מרשם כדורי לקטאז, שזה האנזים שעוזר לפרק את הלקטוז (המרכיב הבעייתי בחלב).

אם אתה רואה שאתה מפסיק עם החלב וזה עוזר, סימן שזו הבעיה.
אם אתה מאוד רוצה להמשיך לשתות חלב אז תתיעץ עם רופא לגבי האנזים.

lironsD 20-07-09 18:19

תודה לך proppush ,עזרת לי מאודדדדדד!
איך אני בודק עם אני רגיש ללקטוז?יש איזה בדיקה?

8pack 20-07-09 18:25

תעבור לחלב אם אחי.

lironsD 20-07-09 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 8pack (הודעה 880404)
תעבור לחלב אם אחי.

ששללללל אמאאא שלך??

u.t 20-07-09 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 879249)
שלום,
אני בשירותים איזה 5 פעמים ביום[יציאותתת],ואני שותה איזה 800 מ"ל-1 ליטר חלב ביום,הבבעיה אצלי שאני אשכרה מלא בשירותים וזה מפריע לי לעלות במשקל,הלכתי לתזונאית והיא אמרה לי להחליף את החלב לחלב עיזים..

היתה לי בעיה דומה לזאת נעלצתי לעזוב את שתיית החלב בגלל איזה אלרגייה שפיתחתי למוצרי חלב בכללי ...אז עברתי לחלב סוייה בטעם וניל ... ואללה תאמת הטעם נהדר ואתו כמות חלבון ... רק הבעיה שהחלבון של הסוייה הוא דרגה אחת מתחת לחלבון של חלב אבל בקטנה גם טוב

ניר.מ. 21-07-09 10:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 879249)
שלום,

זה לא קשור לסיבים..כנראה יש לך רגישות ללקטוז (אין לקטוז בחלב עיזים) וזה דוחה ברמות אבל אל תמשיך עם חלב רגיל-או שתוותר בכלל על חלב או שתעבור לחלב עיזים.
בכל מותרי החלב יש לקטוז אבל בקוטג זה בכמות קטנה אז אין בעיה

lironsD 21-07-09 12:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי u.t (הודעה 880648)
היתה לי בעיה דומה לזאת נעלצתי לעזוב את שתיית החלב בגלל איזה אלרגייה שפיתחתי למוצרי חלב בכללי ...אז עברתי לחלב סוייה בטעם וניל ... ואללה תאמת הטעם נהדר ואתו כמות חלבון ... רק הבעיה שהחלבון של הסוייה הוא דרגה אחת מתחת לחלבון של חלב אבל בקטנה גם טוב

כה,שמעתי חלב סויה זה בטעם סביר בערך כמו של טעם של גיינר וניל..אבל הוא יקר יותר לא?

propush 21-07-09 12:52

זה ממש פשוט, אם אתה מפסיק עם חלב ומוצריו לכמה ימים והכל מסתדר אז סימן שזה זה.
חלב סויה יותר יקר, יש הרבה פירמות עם טעמים שונים לגמרי...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ