![]() |
דם מהאף במהלך לחיצת כתפיים במוט
שלום,
באצצע הסט של לחיצת כתפיים במוט התחיל לרדת לי דם מהאף לפתע. אשמח לדעת מה עלולה להיות הסיבה לכך? האם מאמץ יתר יכול להשפיע על זה? |
O_o
נשמת בכלל בזמן הלחיצה?! עריכה: קצת קראתי על זה וכמו שהבנתי זה יותר "נפוץ" בסקוואט בגלל שיש לחץ ענק על כלי דם עדינים באיזור הפנים מה שיכול לגרום לדימום מהאף ולפעמים מהעיניים אפילו. אבל זה יותר לכיוון של פאוורליפטרים תנסה לנשום תוך כדי הסט, בזמן הלחיצה תוציא אוויר כדי למנוע לחץ על אותם כלי דם וזה אמור לא לקרות שוב... |
אולי התייבשת או מרוב החום, יכול לקרות.. תנסה לשמור על נשימה נכונה בעיקר בכתפיים, בד"כ במשקל כבד עוצרים את הנשימה ולא מוציאים..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כי צריך להשתמש בולסלבה, במיוחד כשהמצב כבד.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
לא יודע איך קישרתם לזה את הדימום מהאף, פשוט תשתה הרבה מים ואל תחשף יותר מדי לשמש. |
ולסלבה יכול לגרום לדימומים מכלי דם קטנים, מה זה כל כך מפתיע אותך?
|
ציטוט:
|
זה קרה לי היום בפרפר בשיפוע שלילי... אז לא הבנתי איך מונעים את זה??
|
לחץ דם... כנראה התעצמת יותר מידי
|
ציטוט:
יעני תומכים בדיוק במה שאתה אומר. אז צא מהסרט של "מאמני וינגייט" אומרים ככה וככה, זה אנשים או שלא הקשיבו או שפיתחו תאוריות משלהם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
נכון מאוד. דרך אגב בסקוואט אתה יכול לשמור את האוויר כשאתה יורד ולהוציא לאט ברגע שאתה עולה ! לגבי הדימום - לחץ דם גבוה כניראה, זה יכול להיות די מסוכן ... אולג צודק !!!!! אולג תמיד צודק !!!!! Kak dela oleg :) ?! שנין לא דיברנו !!! אתה בתח כבר חייל (אני לפחות כן) |
ציטוט:
מי עובד בשיפוע שלילי בכלל? |
ציטוט:
|
ציטוט:
האם זה היה בעת מאמץ רב?לא נשמת? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ