![]() |
משהו רק למי שמבין - שרירי החזה
תשמעו, אני רוצה לפתח את שרירי החזה אבל לא להגדיל אותם להרחיב אותם לרוחב כאילו שיהיו גדולים ברוחב מה אני משנה בתכנית?
|
אין כזה דבר.
|
אתה צריך לעשות יותר פרפר בהטיה אחורית ולהוסיף לאבקת חלבון אחרי אימון, שתי שיני שום
|
אבקה לניפוח החזה ;)
|
מבנה החזה זה עניין גנטי.
אי אפשר לשנות את המבנה אלא את מסת השריר. |
ציטוט:
בכל מקרה כל השינוי הויזואלי שאתה יכול לעשות הוא להגדיל את סיבי השריר... היפרטרופיה. |
אני לא יכול לעבוד כאילו עם זוויות גם על חזה עליון גם אמצעי גם תחתון הכלללל ואז הוא יתרחב קצת? כי הוא גדל לי רק באיזור הפיטמה כאילו ולא כל החזה, וזה פשוט נראה כמו שומן כזה, למרות שזה לא.
אה ואין לי ג'ינו או משהו כזה |
כמו שאיתן אמר, זה גנטיקה נטו.
|
שמתם לב שכל פעם שאומרים "רק למי שמבין" בסוף שואלים את השאלות הכי בסיסיות?p:
|
טוב תודה אפשר לנעול
|
אף אחד לא שואל איך הוא עושה את תרגיל החזה ? אולי הוא עושה במכונה אולי הוא עושה בשכיבה אבל על הריצפה ולא על ספסל , אולי הוא צריך לעשות על ספסל שהידיים יורדות הכי למטה שאפשר ? שמרחבים את התנועה של התרגיל אז השרירים יוצאים יותר ארוכים. אני חשבתי שזה פורום רציני.
|
ציטוט:
כולנו פה מטומטמים |
טוב קורה טעיתי. (-:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:d:d |
ציטוט:
|
רק לא לאכול הרבה שומן שלא תהיה שמן, וחס וחלילה לא לאכול הרבה פחמימות שלא תהפוך לפחמן.
|
נראה לי שלא ראיתם את המצחיק שלכם כבר הרבה זמן יש מצב?
תתקשרו הוא מתגעגע |
ציטוט:
אנשים שלא מבינים עניין לא להגיב. זה בכלל לא תלוי בגנטיקה אם תתלה על מתח 3 פעמים ביום חצי שעה כל פעם החזה שלך יתפרס ==> אותה שיטה מנסים ליישם בניו יורק -הבניינים גבוהים ובעלי נטייה לבלוט החוצה(=כמו שרירי החזה) ולא גדל לאורך כל העיר. נ.ב אל תתנשא על אנשים פה בפורום סתם מחוסר הבנה.... |
ציטוט:
קשה לי לכתוב מרוב צחוק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ