![]() |
רוטצית a1~a2 b1~b2
תגידו,מה הייתרון בתוכנית
a1 a2 b1 b2 ואפשר דוגמא לרוטציה מוצלחת? ברוב המקרים האם היא יעילה יותר מab רגילה? |
רוטציה מוצלחת? bulking routine של לייל מקדונלד,יום ראשון אני מתחיל אותה
|
ציטוט:
ואני גם לא בטוח שהרוטציה שלה כל כך מוצלחת. סקוואט פעם בשבוע? :shok1: |
ציטוט:
A1: סקוואט 4 סטים sldl 3 סטים leg press כ-2 סטים תאומים בעמידה 3 סטים a2- דדליפט 3 סטים fs כ-3 סטים לגפרס 3 סטים כפיפת ברכיים 2 סטים תאומים בישיבה 3 סטים b1 בנץ 4 סטים בנטאובר 3 סטים מילטרי 3 סטים מתח 2 סטים כפיפת מרפקים 2 סטים לחיצה צרפתית 3 סטים b2- בנץ חיובי 4 סטים מתח 3 סטים מקבילים 2 סטים בנטאובר 3 סטים כפיפת מרפקים 3 סטים לחיצה צרפתית 2 סטים |
מה זה בכלל ? אימון בוקר וערב?
|
itay,
אני התכוונתי על רוטציה שבה מאמנים אותם קבוצות שרירים בa1 a2 ובb1b2 רק התרגילים משתנים ציטוט:
חחחחחחחחח גמרת לי על הבריאות אחי :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אה |: התכוונת שכאילו אימון בוקר וערב לאותם שרירים באותו יום זה קשה |:
חשבתי אתה צוחק על שאני לא יודע מה זה רוטציה |: |
ציטוט:
חיפשתי 2 אלטרנטיביות. Push/pull upper/lower וקיבלתי יותר המלצות על הרוטינה של לייל מקדונלד. נשאר בה חודש-חודשיים,מקסימום לא מרגיש טוב חזור לab |
ציטוט:
תעשה אימון אחיד בלי פיצולים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש עוד כמה דברים שלא כל כך אהבתי.. כמו הb2 שאתה מתחיל אימון מבנצ' בשיפוע.. עדיף לעבוד פרס, יתן לך הרבה יותר. או ה3 סטים לבייספס/טרייספס פעם בשבוע, אבל זה עוד אפשר לסלוח. רגליים הייתי משאיר את התוכנית המקורית, או משנה למשהו כמו סקוואט 3-4x6 דדליפט 1x5 לג פרס 2x10-12 לג קורל 2x10-12 תאומים אני גם עבדתי בבולקינג רוטין, ברוטציה, אם סקוואט פעם אחת בשבוע. ואני מבין עכשיו איזה ביזבוז זמן זה היה.. |
ציטוט:
יש לך msn או אפילו אימייל? הייתי רוצה לדבר יותר לעומק |
השם משתמש שלי
+ @walla.co.il |
זה מייל או מסן?
|
מסנג'ר
|
נשמע לי לא לעניין לרכז 50% מהאימונים באיזור הרגליים בעיקר,
אבל זה רק אני, זה לא בהכרח לא נכון, זה פשוט לא הדגש שהייתי שם. |
איזה קטע
גם אני מתחיל היום את התכנית של לייל a1b1'a2b2 ()פלג גוף עליון ותחתון ). סקוואט פעם בשבוע זה לא מעט. יש לי שני אימוני רגליים בשבוע לפי התכנית הזו
a סקוואט סטיף לחיצת רגליים כפיפה בעמידה תאומים בעמידה תאומים בישיבה a2 דדליפט לחיצת רגליים כפיפה בישיבה לאנג תאומים בעמידה תאומים בישיבה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ