![]() |
תמונת בטן,חזה -אמצע תהליך
שלום,
אז ככה הורדתי בתקופה האחרונה בערך 8 חודש פחות או יותר כ-23 ק"ג הייתי 110 עכשיו אני 87 בערך שמרתי על תזונה בערך חודש וחצי ולא התאמנתי באירובי. משקולות וזה אני ממשיך לעשות (אימון ביתי) אולי אני אלך לחדר כושר בחופש. בשבוע הבא אני חוזר להתאמן אירובי בצורה אינטנסיבית עד סוף אוגוסט http://i29.tinypic.com/2922po0.jpg אני יודע שאני שעיר..:(:sweatdrop: ושיש לי גוף גיטרה אני מתכוון להוריד עוד איזה 15 ק"ג פחות או יותר ולהגיע למצב של נורמלי עם הבטן ועם החזה. ועוד שאלה,אילו תרגילים אפשר לעשות מלבד שכיבות סמיכה כדי לייצב את החזה? וכמה אחוז שומן אני בערך (זו הסיבה שפתחתי את האשכול הזה) |
ראשית - ריספקט על הירידה במשקל.
לשאלתך - יש לך 17-19 אחוזי שומן, לעניות דעתי. אין לך גוף גיטרה "אורגינל", סך הכל שומן שנאגר במותניים. כוחך עדיין במותנך! ;) יאלל'ה אחוק, תמשיך בעבודה הטובה ובירידה באחוזי השומן ואתה תראה 10. |
ציטוט:
פעם אחרונה שבדקתי במכון כושר הייתי בסביבות ה-30 או משהו כזה. ובקשר למותניים,מתחילת התהליך ועד עכשיו היה שינוי ניכר והורדתי שם למרות שאני לא רואה שינוי שם חח.. |
אתה על 19%,הערכה קודרת אבל זה בערך,
קודם כל סחטיין על הירידה,אנשים לא מבינים מה המשמעות של 23 ק"ג ב8 חודשים!זה 3 ק"ג לחודש~! בכל מקרה,יש לך לרדת עוד כ14-17 ק"ג להגיע לאחוז שומן נורמלי שיתן לך תאופציה לעשות מאסה,תתחיל ללכת לחדר כושר,אתם גם תוציא אנרגיה וגם לא תרד בשריר,ותעשה פאקינג שעווה! |
ציטוט:
ובחודש וחצי-חודשיים האחרונים אני רק שמרתי על תזונה וגם סוג של ניטרלי כי הגוף הפסיק להוריד. ופה ושם ריצה והליכה. אז ככה שלא עליתי ולא ירדתי. והייתה תקופה שהורדתי 3 ק"ג בשבוע וחצי-שבועיים אחי. ואני מתכוון לעשות לייזר :) |
אוקי,לייזר זה בןזונה כי לא גודל אחרי זה ממה שהבנתי.. אל תוריד גם למטה עם לייזר עם אתה מתכוון בכלל..זה אתה יכול עם מכונה כי חבל על הכסף חחחחח....
ודרך צלחה אחי,הבנתי שזה לא סימטרי..ברור שזה לא הגיוני שכל חודש תוריד 3 ק"ג בדיוק..יש ups n downs. |
בהצלחה בהמשך החיטוב אחי. :)
|
ציטוט:
ותודה אחי. אני מתכוון לעדכן עוד כמה חודשים בערך שיהיה שינוי ממשי. ציטוט:
|
יפה אחי!
תמשיך ככה |
בהצלחה אחי
|
כל הכבוד, ירדת חתיכת משקל.
|
השם ישמור
נראה כמו האדם הפרהיסטורי |
ציטוט:
אתה אח של hadash במקרה ? |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
כמו שאמרתי אני אעדכן עוד כמה חודשים ציטוט:
|
לא רע אחי תמשיך ככה
|
כל הכבוד אח שלי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ