![]() |
התערבות עם חבר - מה קורה לשריר כשמפסיקים להתאמן
התערבות עם חבר, מה קורה לבאדיבילדרים כשהם מפסיקים להתאמן?
אני טוען שהגוף מפרק את השריר לאנרגיה. |
עם הזמן המאסה שלהם יורדת זה הכל.
|
ציטוט:
epic fail |
ציטוט:
|
אחייייייייי אתה לא מבין כללללללללל השריר שלהם הופך לשומן והם נהיים כדוריים כאלה.
בד"כ כל ספורטאי שהיה עם מאסת שריר, רגיל לאכול כמויות גדולות וכשהוא מפסיק להתאמן הוא מפסיק לשמור תזונה ופשוט אוכל הרבה, ומשמין, הוא שומר על מאסת שריר אבל פשוט נהיה שמן. |
כמה שטויות כותבים בפורום הזה .
|
ציטוט:
אולי תתן לנו את ההסבר המלומד שלך לפני שאתה יוצא בהצהרות חסרות כיוון? |
זה תלוי אם הם נשארים במאזן חיובי\שלילי\נייטרלי.
אם הם מצליחים להשאר במצב נייטרלי(לא ריאלי) אז הם נשארים אותו הדבר ,אם הם במאזן חיובי אז הם משמינים ומסת השריר נשמרת,אם הם במאזן שלילי אז מסת השריר יורדת. להבדיל מאנשים אחרים,זכרון שריר פועל פה חזק,וברגע שיחזרו להתאמן ולאכול נכון,הם יחזרו למראה הקודם אחרי זמן מה(ראה ערך קווין לברון) |
ציטוט:
אבל בהתערבות אני יוצא מנקודת הנחה שהם אוכלים מה שבא להם(לא ג'אנק) ורוב הסיכויים שייצא להם מאזן קלוריות שלילי בגלל קצב הח"ח שלהם... |
ציטוט:
|
ציטוט:
הגוף יעדיף לצבור שומן כדי שיהיה לו מאגרי אנרגיה לשעת חירום |
ציטוט:
|
ציטוט:
בחיאט צח הורדת אל כל ההערכה שלי אליך עכשיו |
ציטוט:
תנסה לא להתאמן חודש בערך ולהיות במאזן חיובי , לא רק שתאבד שריר אתה גם תשמין |
ציטוט:
זה נכון התגובה של הבחור שאמר שבמאזן קלורי חיובי אתה לא תאבד שריר הוא אבסורד לחלוטין ... כי לפי מה שהוא אומר אני יכול להתאמן להגיע ל 80 קילו על 6% שומן להפסיק להתאמן ולאכול מלא במאזן קלורי חיובי והכל ישאר כמו שהוא בלי להתאמן . עם הזמן השריר הזה יעלם כי הגוף מפרק אותו אם אין בו צורך והגוף יצבור שומן כי אתה במאזן חיובי |
תקרא בספר ud2 את ההתחלה מקדונלד מסביר שלגוף האדם במצב הטבעי נוח להיות שמן והשרירים לא עוזרים אלה מפריעים, הפזיולוגיה של האדם משתנה ממש לאט ולוקח לה מליוני שנים להשתנות משמעותית. זאת הסיבה שאנחנו מגדלים שיער למרות שאיננו זקוקים לו כי הוא נועד להגן עלינו מפני הקור ועוד. הגוף שואף למצב האידיאלי שבו יהיו לו מאגרי שומן שיעזרו לו בזמנים קשים, מקדונלד גם כתב שמצד אחד (כיום) הגוף שלנו שונא אותנו ומצד שני הוא ממש ממש אוהב אותנו. בקיצור, לא משנה איך תאכל, אם לא תתאמן אתה תפרק שריר. נקודה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ