ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   התערבות עם חבר - מה קורה לשריר כשמפסיקים להתאמן (https://israelbody.com/showthread.php?t=56825)

radio111 14-07-09 21:36

התערבות עם חבר - מה קורה לשריר כשמפסיקים להתאמן

התערבות עם חבר, מה קורה לבאדיבילדרים כשהם מפסיקים להתאמן?

אני טוען שהגוף מפרק את השריר לאנרגיה.

The-Two 14-07-09 22:09

עם הזמן המאסה שלהם יורדת זה הכל.

Mr.Bazooka 14-07-09 22:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-two (הודעה 875910)

epic fail

TheRock 14-07-09 22:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The-Two (הודעה 875910)

http://www.swapmeetdave.com/Humor/DogDisguise.jpg

Tapit 14-07-09 23:14

אחייייייייי אתה לא מבין כללללללללל השריר שלהם הופך לשומן והם נהיים כדוריים כאלה.

בד"כ כל ספורטאי שהיה עם מאסת שריר, רגיל לאכול כמויות גדולות וכשהוא מפסיק להתאמן הוא מפסיק לשמור תזונה ופשוט אוכל הרבה, ומשמין, הוא שומר על מאסת שריר אבל פשוט נהיה שמן.

rotembaroch 14-07-09 23:34

כמה שטויות כותבים בפורום הזה .

hypertrophy 14-07-09 23:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rotembaroch (הודעה 875993)
כמה שטויות כותבים בפורום הזה .

חושב שאתה יודע יותר טוב? תוכיח
אולי תתן לנו את ההסבר המלומד שלך לפני שאתה יוצא בהצהרות חסרות כיוון?

Nitro Speed 14-07-09 23:54

זה תלוי אם הם נשארים במאזן חיובי\שלילי\נייטרלי.
אם הם מצליחים להשאר במצב נייטרלי(לא ריאלי) אז הם נשארים אותו הדבר ,אם הם במאזן חיובי אז הם משמינים ומסת השריר נשמרת,אם הם במאזן שלילי אז מסת השריר יורדת.
להבדיל מאנשים אחרים,זכרון שריר פועל פה חזק,וברגע שיחזרו להתאמן ולאכול נכון,הם יחזרו למראה הקודם אחרי זמן מה(ראה ערך קווין לברון)

radio111 15-07-09 00:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 876008)
זה תלוי אם הם נשארים במאזן חיובי\שלילי\נייטרלי.
אם הם מצליחים להשאר במצב נייטרלי(לא ריאלי) אז הם נשארים אותו הדבר ,אם הם במאזן חיובי אז הם משמינים ומסת השריר נשמרת,אם הם במאזן שלילי אז מסת השריר יורדת.

אז זהו אני חושב שאתה טועה, גם אם הם במאזן קלוריות חיובי ולא מתאמנים הגוף שלהם מפרק שריר....

אבל בהתערבות אני יוצא מנקודת הנחה שהם אוכלים מה שבא להם(לא ג'אנק) ורוב הסיכויים שייצא להם מאזן קלוריות שלילי בגלל קצב הח"ח שלהם...

Nitro Speed 15-07-09 00:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שניר אליוף (הודעה 876017)
אז זהו אני חושב שאתה טועה, גם אם הם במאזן קלוריות חיובי ולא מתאמנים הגוף שלהם מפרק שריר....

אבל בהתערבות אני יוצא מנקודת הנחה שהם אוכלים מה שבא להם(לא ג'אנק) ורוב הסיכויים שייצא להם מאזן קלוריות שלילי בגלל קצב הח"ח שלהם...

אם הם במאזן קלורי חיובי,משמע לגוף יש אנרגיה מיותרת כדי לבנות שומן\שריר ,למה לו לפרק שריר?

hypertrophy 15-07-09 00:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 876025)
אם הם במאזן קלורי חיובי,משמע לגוף יש אנרגיה מיותרת כדי לבנות שומן\שריר ,למה לו לפרק שריר?

כי הגוף מעדיף לפרק שריר שלא נחוץ לו...הוא "יקר" לתחזוקה מבחינה קלורי ומבחינה אבולוציונית אם אתה לא משתמש בו אז אין צורך בו כי הוא מבזבז המון אנרגיה
הגוף יעדיף לצבור שומן כדי שיהיה לו מאגרי אנרגיה לשעת חירום

Tapit 15-07-09 18:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 876048)
כי הגוף מעדיף לפרק שריר שלא נחוץ לו...הוא "יקר" לתחזוקה מבחינה קלורי ומבחינה אבולוציונית אם אתה לא משתמש בו אז אין צורך בו כי הוא מבזבז המון אנרגיה
הגוף יעדיף לצבור שומן כדי שיהיה לו מאגרי אנרגיה לשעת חירום

הגוף לא יפרק שריר במאזן קלורי חיובי...

Itay 15-07-09 18:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-two (הודעה 875910)

בחיאט צח הורדת אל כל ההערכה שלי אליך עכשיו

Cortex 15-07-09 18:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 876550)
הגוף לא יפרק שריר במאזן קלורי חיובי...

טוב אחי !
תנסה לא להתאמן חודש בערך ולהיות במאזן חיובי , לא רק שתאבד שריר אתה גם תשמין

Holy_Templar 15-07-09 19:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cortex (הודעה 876578)
טוב אחי !

+1111

זה נכון התגובה של הבחור שאמר שבמאזן קלורי חיובי אתה לא תאבד שריר הוא אבסורד לחלוטין ...
כי לפי מה שהוא אומר

אני יכול להתאמן להגיע ל 80 קילו על 6% שומן

להפסיק להתאמן ולאכול מלא במאזן קלורי חיובי והכל ישאר כמו שהוא
בלי להתאמן .

עם הזמן השריר הזה יעלם כי הגוף מפרק אותו אם אין בו צורך
והגוף יצבור שומן כי אתה במאזן חיובי

Max90kg 15-07-09 19:53

תקרא בספר ud2 את ההתחלה מקדונלד מסביר שלגוף האדם במצב הטבעי נוח להיות שמן והשרירים לא עוזרים אלה מפריעים, הפזיולוגיה של האדם משתנה ממש לאט ולוקח לה מליוני שנים להשתנות משמעותית. זאת הסיבה שאנחנו מגדלים שיער למרות שאיננו זקוקים לו כי הוא נועד להגן עלינו מפני הקור ועוד. הגוף שואף למצב האידיאלי שבו יהיו לו מאגרי שומן שיעזרו לו בזמנים קשים, מקדונלד גם כתב שמצד אחד (כיום) הגוף שלנו שונא אותנו ומצד שני הוא ממש ממש אוהב אותנו. בקיצור, לא משנה איך תאכל, אם לא תתאמן אתה תפרק שריר. נקודה.

radio111 15-07-09 20:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 876619)
תקרא בספר ud2 את ההתחלה מקדונלד מסביר שלגוף האדם במצב הטבעי נוח להיות שמן והשרירים לא עוזרים אלה מפריעים, הפזיולוגיה של האדם משתנה ממש לאט ולוקח לה מליוני שנים להשתנות משמעותית. זאת הסיבה שאנחנו מגדלים שיער למרות שאיננו זקוקים לו כי הוא נועד להגן עלינו מפני הקור ועוד. הגוף שואף למצב האידיאלי שבו יהיו לו מאגרי שומן שיעזרו לו בזמנים קשים, מקדונלד גם כתב שמצד אחד (כיום) הגוף שלנו שונא אותנו ומצד שני הוא ממש ממש אוהב אותנו. בקיצור, לא משנה איך תאכל, אם לא תתאמן אתה תפרק שריר. נקודה.

כן קראתי את ההתחלה, וגם אם לא הייתי קורא אני יודע את זה..נראה שצדקתי בוויכוח :) ועוד שאלה - שריר יכול להתפרק לאנרגיה, נכון?

Max90kg 15-07-09 20:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שניר אליוף (הודעה 876651)
כן קראתי את ההתחלה, וגם אם לא הייתי קורא אני יודע את זה..נראה שצדקתי בוויכוח :) ועוד שאלה - שריר יכול להתפרק לאנרגיה, נכון?

מן הסתם... אז למה עוד הוא יתפרק?

radio111 15-07-09 20:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Max75kg (הודעה 876666)
מן הסתם... אז למה עוד הוא יתפרק?

חחחחחחחחח פשוט בוויכוח הוא לא הבין איך שריר יכול להתפרק לאנרגיה, ואני שעה מנסה להסביר לו הוא הגוף מפרק אותו כדי להפיק אנרגיה קלוריה= אנרגיה מה לא אמרתי לו והוא עדיין הלך ראש בקיר..איך אני מת על הוויכוחים האלה :rolleyes:

Tapit 15-07-09 21:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cortex (הודעה 876578)
טוב אחי !

אני מכיר שני אנשים שהיו בסביבות ה80 קילו עם מאסת שריר סבירה ובערך 10% שומן, הפסיקו להתאמן לכמה חודשים, לא שמרו תזונה (אבל אכלו הרבה, כמו במאסה) והגיעו לאיזה 95 קילו, אחרי שהם חזרו להתאמן הם ירדו בחזרה ל10% שומן והיו מעל 80 קילו.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ