![]() |
וואו סוף סוף מתחיל להרגיש את ההשפעה של האימונים xd
איזה קטלני פעם ראשונה הרגשתי שבאמת התחזקתי
הלכתי היום ללשכת תעסוקה ( שוב לא מצאתי עבודה ) בכל מקרה קניתי לי קולה ( בלי הרצאות שזה לא בריא אני מצהיר שזה בריא מאוד ) וניסית סתם למחוץ תפחית ביד אחרי שסיימתי ופעם הייתי דוחס אותה בקושי קיצר אני בא אני לוחץ וואו זה נמחץ ממש הרבה יחסית התלהבתי כזה תפסתי אותה ללחוץ אותה בכף יד מלמעלה למטה ומחצתי אותה עוד מתאמן חודש וקצת בבית השרירים גם התחילו להתקשות וגדלו קצת קיצר חוויה אני מגדיר את זה פעם ראשונה שמחצתי פחית ככה ועוד ביד אחד xd בד"כ אני מוחץ בשתי ידיים אחרי ניסיון של יד אחת :d |
ציטוט:
|
אני פשוט לא מאמין שצח פרסתה את זה
אתה הפייל של הפורום הזה באיזה רשות אתה מדבר ככה אליייו ?<@! ולנושא wow אני לא מאמין שאחרי חודש באמת ראיתה שינוי כזה גדול כפרה מאכל לך בהצלחה בהמששךך :)\ |
וכל זה בפינת ..... מעניין לי תתחת !
|
ציטוט:
ציטוט:
|
כנראה שהפחיות של היום מידרדרות לרגע לרגע...
חחח סתם אחי , כל הכבוד. |
מה נפלתם על הבן אדם?
ועוד אתה צחי? באמת שאני לא מבין מה אתה פותח את הפה בכלל, אשכרה מגדיר מחדש את המושג "אירוניה". הרי עד לפני יומיים אתה היית בדיוק במצב של אותם אנשים שאתה נותן להם טיפים\יורד עליהם. נדיר מאוד שאני אצא נגד מישהו בפורום, ככה שאם כבר עשיתי את זה זה רק כי דרשת את זה. |
קנית פחית מזוייפת
|
מרגש, באמת....
חח סתם מזל טוב (?) |
אתה לא באמת בן 18...נכון?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי אתה לא מעודכן
החברה שמייצרת את הפחיות לקולה וכל החברות בדיוק שינו את הפחיות ליותר דקות כי זה חוסך באלומיניום ופחות מזהם את הסביבה. אתה לא התחזקת. |
ציטוט:
|
:):):):) הרג אותי עם הפחית..ומה הבעיה למחוץ פחית תשבור ביצה שהיא לאורך אני יחזיק ממך..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ