![]() |
טונה וצ'יפס עם קצת קטשופ
אני בחיטוב ואכלתי היום לפני אימון טונה וצ'יפס ולא אכלתי עוד משהו לפני האימון או בכלל
והלכתי ועשיתי אירובי ושרפתי בערך 350-400 קלוריות אז אני רוצה לדעת האם לחשב את כמות החלבונים שאכלתי בטונה או שהם נשרפו בריצה? |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח?
וואי חזק אתה חושב ששרפת טונה בריצה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה יותר הזוי מהשאלה על אוננות לא לא שרפת את הטונה |
אז להחשיב את החלבונים שאכלתי בטונה?
|
אני מתחיל לחשוד בך......עד עכשיו לא טעיתי כשחשדתי באנשים...
|
גם כשאתה ישן אתה שורף קלוריות,
אז מה?לא תחשיב אותם בגלל שאתה שורף קלוריות בשינה?? חחחחח קצת לחשוב..! או שמא אתה מתחכם. |
ציטוט:
אני לא ממש מבין את הכל על תזונה וכל מה שקשור לפיתוח גוף טוב אז אני יחשב גם את החלבון של הטונה |
לא, אל תחשב את מה ששרפת באירובי...
אבל זה שונה אם אתה שורף אותה על הגז או בתנור... ? בכל מקרה כדאי שתתייעץ עם מומחה לשריפת יערות. |
למה אתה אוכל לעזעזל צ'יפס בחיטוב?
וכן שרפת ת'טונה אחי , אם ת'עושה אירובי מעל רבע שעה , אתה מפעיל משו מסויים ששורף ת'חלבון שבא מהטונה ורק מהטונה , אז אני מציע לך או לא לאכול טונה או לא לעשות אירובי , החלטה קשה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
באירובי שורפים קלוריות והקלוריות לא באות מהאוויר הם באות מפחמימות חלבונים או שומנים!! אז אני לא יודע אם שרפתי פחמימות שומנים או חלבונים!!!!!!!!!!!!! |
פחמימות הן מקור האנרגיה העיקרי של הגוף, הוא שורף אותן בעיקר באירובי.
אתה יכול להחשיב את החלבונים מהטונה בלי חשש =] |
ציטוט:
תודה |
מה זה משנה ממה אתה שורף את הקלוריות?
אתה לא יכול לדעת את זה... פשוט תיהיה בגירעון קלורי וזהו. |
אבל אני לא רוצה לאבד שריר אז צריך הרבה חלבון
|
ציטוט:
וזה טלוי בציפס אם עשיתה את הציפס המסולסל הזה עם הזיגזגים הוא נשרף מהר אבל הציפשים הארוכים האלה הגדולים לוקח להם מלא זמן להישרף אז תלוי בצ'יפס אחי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ