ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   קריאטין מוונו+סינטה 6 (https://israelbody.com/showthread.php?t=56521)

lironsD 08-07-09 21:17

קריאטין מוונו+סינטה 6

היי,
אחי מביא לי מחו"ל את הקופסא של ה5Lb של Sinta 6 ו1000 ג' קריאטין מונוהידרייט טהור.

יש לי מספר שאלות
1.לגבי החלבון ,זה בסדר עם אני יקח את הסקופ רק אחרי אימון?כלומר עם אני מתאמן ארבע פעמים בשבוע אז ארבע סקופים בשבוע,לא בבוקר ולא ביום ללא אימון.כי אני מעדיף שהוא ישאר לי לפרק זמן יותר גדול.
2.לגבי הקריאטין,ביום ללא אימון לצרוך 5 ג' קריאטין במכה אחת?עם כן/לא תסבירו בבקשה,ומתי עדיף לקחת אותו?
3..ביום אימון לקחת 5 ג' קריאטין במכה אחת עם השייק?
4.לגבי סוכר ענבים,אני במאסה,ואני לוקח סקופ אחד של חלבון אחרי אימן והקריאטין..כמה סוכר ענבים אני צריך בערך?או יותר נכון כמה לפחות בכדי שהוא יהיה אפקיטיבי?
5.תאכלס,באיזה טעם שווה להזמין את הסינטה 6?למי שהתנסה בוא,במה היה לו הכי טעים?

DanielML 08-07-09 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 871056)
היי,
אחי מביא לי מחו"ל את הקופסא של ה5lb של sinta 6 ו1000 ג' קריאטין מונוהידרייט טהור.

יש לי מספר שאלות
1.לגבי החלבון ,זה בסדר עם אני יקח את הסקופ רק אחרי אימון?כלומר עם אני מתאמן ארבע פעמים בשבוע אז ארבע סקופים בשבוע,לא בבוקר ולא ביום ללא אימון.כי אני מעדיף שהוא ישאר לי לפרק זמן יותר גדול.
2.לגבי הקריאטין,ביום ללא אימון לצרוך 5 ג' קריאטין במכה אחת?עם כן/לא תסבירו בבקשה,ומתי עדיף לקחת אותו?
4.לגבי סוכר ענבים,אני במאסה,ואני לוקח סקופ אחד של חלבון אחרי אימן והקריאטין..כמה סוכר ענבים אני צריך בערך?או יותר נכון כמה לפחות בכדי שהוא יהיה אפקיטיבי?

1.כל עוד אתה אוכל מספיק חלבון בימים ללא אימון אין צורך בסקופ,אם אתה צריך להשלים ערכים זה מומלץ
2. כן 5 גר' ביום לא משנה מתי
3.כנ"ל^
4.כפית
5.לא יודע

lironsD 08-07-09 21:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי danielml (הודעה 871083)
1.כל עוד אתה אוכל מספיק חלבון בימים ללא אימון אין צורך בסקופ,אם אתה צריך להשלים ערכים זה מומלץ
3.כנ"ל^
4.כפית
5.לא יודע

סבבה לגבי 1 סגרת לי פינה מודה לך מאוד,
עדיין לא הבנתי אבל לגבי השאלה השלישית,כמה מומלץ לקחת לפני אימון ואחרי אימון בגרמים..
וכמה גרם זה כפית?
וגם לגבי השאלה החמישית..
בקיצור אני אחכה לעוד תגובות אבל עזרת לי מאוד :):):)

SIMAO 08-07-09 21:55

סנטה 6 קרם עוגיות..
שמעתי עליו תגובות מעולות.
אומרים שאין כמו הטעם הזה באבקות חלבון.

lironsD 08-07-09 21:59

Chocolate Milk Shake אתה מתכוון לזה?
ועוד תגובות לגבי השאלות ששאלתי

obzion 08-07-09 22:07

אני טעמתי את השוקולד ואת התות. שניהם מעולים, ממש כמו לשתות מילקשייק. עושה רושם שכל האבקות שלהם טעימות, אז פשוט תבחר לפי הטעם שנשמע לך הכי טוב.

אגב, הסינטה 6 די יקר, וגם הערכים שלו לא מדהימים יחסית לאבקת חלבון. אולי עדיף לך לקחת איזה חלבון של אופטימום.

lironsD 08-07-09 22:20

ממש תודה,אני יזמין שוקולד כי אני חסיד של שוקולד :>:>
עם תוכל לענות לי בבירור על שאר השאלות אני מאוד יודה..וד"א Obzion קוראים לך עוז?

obzion 08-07-09 22:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 871056)
היי,
אחי מביא לי מחו"ל את הקופסא של ה5lb של sinta 6 ו1000 ג' קריאטין מונוהידרייט טהור.

יש לי מספר שאלות

אני חושב שענו לך כבר, אבל ביקשת יפה אז יאללה.

1. זה בסדר. יש כמות חלבון שאתה צריך לצרוך ביום (סביבות ה2 גרם לקילו משקל גוף), בלי קשר לזמן הארוחה / יום אימון או לא.
2.כן, 5 גרם ביום, לא משנה מתי.
3.לא משנה מתי, אם בא לך עם השייק זה גם טוב.
4. למרות שיש כאלה שיגידו שצריך x פחמימה אחרי אימון, אין באמת מספר מוגדר, פשוט צריך לדאוג להכניס פחמימות מהירות אחרי האימון.. כמה כפיות של סוכר ענבים יהיו אחלה. אפשר גם לצרוך חלב/פירות/לחם לבן/קורנפלקס אחרי האימון, זה יתן אפקט זהה.

ואיך הגעת לעוז? חחח קוראים לי אופק.

lironsD 08-07-09 22:58

סבבה אופק,תודה המון.
כמה ג' כל כפית של סוכר ענבים?

lironsD 09-07-09 00:08

...........

SIMAO 09-07-09 01:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 871168)
סבבה אופק,תודה המון.
כמה ג' כל כפית של סוכר ענבים?

5 גרם בערך.

lironsD 09-07-09 14:18

אוקי..אבל עדיין לא הבנתי......איך אנשים פה מסדרים תקריאטין?הבנתי שיש כאלו שלוקחים כפית קריאטין לפני האימון וכפית אחרי האימון..מה היתרון בכך?

hanna666 10-07-09 10:51

[quote=DanielML;871083]1.כל עוד אתה אוכל מספיק חלבון בימים ללא אימון אין צורך בסקופ,אם אתה צריך להשלים ערכים זה מומלץ
3.כנ"ל^
4.כפית

+1 מנסיון אישי כך הטעמים של סינטה גדולים אבל הכי טוב זה קרם עוגיות

nani 10-07-09 11:41

סקופ של סוכר ענביים אחי . כל סקופ שווה 33~ גרם פחממה.
תבדוק כמה אתה צריך . אני שם סקופ וחצי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ