![]() |
תפריט חיטוב - מתחיל
היי,
אני מתאמן כבר כמה חודשים אך לא יחסתי חשיבות לתזונה (טעות חמורה) עכשיו שהבנתי את החשיבות של התזונה בניתי תפריט לחיטוב. (משולב עם תכנית אימונים מתאימה): אם יש לכם הערות והצעות תכתבו לי בבקשה. ארוחת בוקר יוגורט 0% + גרנולה או פרי ביניים 1 פרי (תפוח, אגס, אפרסק) צהריים - סלט גדול עם כמות די גדולה של שמן זית + מנת בשר גדולה או - שעועית ירוקה / ירקות מוקפצים או מבושלים +מנת בשר גדולה אם הארוחת צהריים היא לפני אימון אז אני מוסיף כמות קטנה של פחמימות (אורז, פסטה) ביניים - מרק ירקות או - תה ירוק עם כפית דבש או - 2 פריכיות עם קוטג' או - 10 אגוזים \ שקדים ערב 3 ביצים + פריכית אחת + חצי אבוקדו לאחר אימון פרי מתוק (ענבים\תמרי\בננה וכו') + טונה במים אם יש לכם משהו להוסיף בבקשה תגיבו |
נתונים + ערכים סופיים
|
צודק סליחה
גיל: 15 גובה: 175 משקל: 79 קלוריות: 1300~ חלבונים: 97~ שומנים: 74~ פחמימות: 46~ |
תעלה את הקלוריות אתה בגרעון גדול מדי....
לאט לאט אין לך לאן לרוץ תוסיף חלבונים בקלוריות שאתה צריך להוסיף.. אתה צריך להגיע ל 1.5* משקל הגוף שלך בחלבון וממש לא הגיוניי שאתה אוכל 3 פירות ביום וסלט גדול וגם ירקות מבושלות בצהריים ואתה 46 פחמימה.. זה לא הגיוני |
ציטוט:
|
הפורום אינו תומך באנורקסיה
|
חחח אוקיי
הוספתי עוד קצת בשר לארוחת צהריים יצא 2000~ קלוריות 137~ חלבונים 127~ שומנים 70~ פחמימות תודה על העצות |
ציטוט:
|
בשביל מה 127 שומנים?!?
תוריד שומנים ותוסיף פחמימה |
אוקיי תודה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ