![]() |
איזה פשיטת מרפק הכי יעילה?
אני עוד מעט עובר לab ואני הולך לבודד את היד אחורית ב3 סטים,ואין לי מקום לעוד לחיצה כמו סקול קרשאר או צמודה..אז אני חייב פשיטה..עכשיו אני מתלבט בין פשיטה בעמידה בפולי עליון או עם דאמבל מאחורי הראש..יש המלצות כל שהם?ומה אתם אומרים?מה עדיף?או מקבילים?
בנצ' 4x6 פרס 3x8 פרפר בשיפוע 3x11 2X12 הרחקות זה האימון[b], איזה פשיטה כדי לתת לדעתכם? |
ממתי סקול קראשר זה לחיצה?
|
לחיצה צרפתית
Barbell Lying Triceps Extension "Skull Crusher" |
לא הבנתי מה אתה רוצה.
בכל מקרה, לחיצה צרפתית / סקול קראשר הם גם פשיטות מרפק. ההגדרה "לחיצה צרפתית" היא פשוט לא מדוייקת. זה פשיטת מרפק לכל דבר. |
סבבה,אבל עדיין,לא נוח לי לעשות את התרגיל אחרי bench..זה אינדיוידאולי ופשוט לא נוח לי לעשות אותו,
בגלל זה אני מתייעץ.. בנצ' 4x6 פרס 3x8 פרפר בשיפוע 3x11 2X12 הרחקות מקבילים 3x12 אולי ככה אתה אומר זה סבבה? ותודה..אני מעריך תעזרה. |
מקבילים = לחיצה
|
אז רגע..זאת אומרת שעם אני לא רוצה לעשות סקול כראשר אז מה נשאר לי לעשות?ועל מה אתה ממליץ בהתאם לתוכנית?[הכוונה לאימון b]
|
כל וריאציה של פשיטת מרפק.
פשיטת מרפק במוט בישיבה/עמידה/שכיבה פשיטת מרפק במשקולת יד-יד/ביחד ב- ישיבה/עמידה/שכיבה פשיטת מרפק במשקולת בהטיית גו (קיקבק) פשיטת מרפק בפולי עליון לפנים בחבל/מוט כלשהו פשיטת מרפק בפולי עליון מאחורי הראש בחבל/מוט כלשהו פשיטת מרפק בגומיות פשיטת מרפק במכונה ייעודית וכו' חחח |
אוקיי,אני יידעתי את התרגילים,בסה"כ רציתי לדעת מה נראה לך יותר מתאים לאימון עם אני לא רוצה לעשות סקול כראשר ,זה הכל..כלומר מה אתה היית עושה?[בהתאם לאותו אימון]?
|
ציטוט:
|
והמקסימום זה 2 לחיצות לאימון בab?כי עם זה 3 אז אני מעדיף מקבילים..
|
תעשה קיקבק זה אחד הטובים ליד אחורית
|
ציטוט:
הוא לא נותן לך כלום!פשוט כלום פשוט פשוט פשוט כלום כלום כלום!! השריר שיקרוס ראשון יהיה הרחב גבי בגלל שהוא כל הזמן מכווץ זאת אומרת שהוא עובד בכיווץ איזומטרי מה שיגרום לו להתעייף ולפני שהיד האחורי תגיע למיצוי מלא הגב פשוט יקרוס ולא תוכל להמשיך בתרגיל בנוסף.....בתרגיל הזה אתה עובד רק על רבע מטווח התנועה של היד האחורית.....אז מה בדיוק טוב בתרגיל הזה? יפה מאוד!!!כלום!! תעשה מקבילים צר.... או ש תעשה קאבל פוש דאון....אישית אני ממש אוהב אותו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מקבילים זה בן :):):):)!
|
ציטוט:
(עם משקל עליך כמובן) http://www.exrx.net/WeightExercises/...tBenchDip.html |
ציטוט:
|
אני עושה אותו אני שואל כי לא נראה לי שבתרגיל הזה זה תנועה מלאה של כל הטרייספס
|
ציטוט:
התנועה היא בדיוק אותה תנועה-משתמשים בתרגיל הזה לאנשים שיש להם בעיה לעשות מקבילים[עודף משקל לדוגמא] אחלה תרגיל פשוט יותר נוח לעשות מקבילים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ