![]() |
זה בעיה בליי מתוקים
אז ככה לפי מה שאמרו לי אסור מתוקים אפילו לא בהעמסה!
אני משתגעע איין זה החולשהה שלי!! אני מחזיק את עצמי אבל זה קשה קשה אני יודע שאני נשמע כוסיתת רצח אבל אם היתם יודעים כמה הייתי אוכל שוקולד פעם הייתם מבינים.. אני פשוט לא יכול בלי שוקולדים :cry: ועוגותת :cry: :cry: קניתי את הגלידה 0 אחוז אבל עדיין חסר לי שוקולד! |
ציטוט:
2-יש לי פלסטר שסותם את הפה רוצה ? 3-תעבוד על עצמך פסוכלגית 4-אם אתה מכור לשוקלד נסה לשלב דברים שיש להם טעם של שוקלד/שוקו כמו אבקת חלבון בטעם שוקלד 5- תפרוש 6-תביא פתק ותרשום עליו אסור לאכול מתוקים ותדביק אותו מעל המיטה שלך כל יום שתקום תקרא את זה וכשאתה הולך לישון גם |
מה אתה בוכה תתפור לעצמך תשפתיים אם זה כזה קשה לך יש אנשים שחיים על טונה במים וחמאת בוטנים במשך חודש ועומדים על הרגליים :disgust: קיצר תגדל זוג אשכים בהצלחה :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אבקת חלבון בטעם שוקולד
למשל אופטימום דאבל שוקולד זה אחד הדברים יש עוד חברה אבל אני אסתום עכשיו בקשר לצ'מפיון שמעתי גם דברים טובים אבל לא יצא לי לנסות יש הרבה תחליפים לשוקולד....אבקת חלבון היא אחת מהן |
מה הערכים של אבקת חלבון ואיך צורכים אותה
אני לא מבין בזה בשיט... נגיד תביאו לי אבקה בטעם שוקולד ומה הערכים שלה.. וזה משביע? |
במידה מסוימת, וזה גם טעים לאללה.
|
אפשר דוגמא לאחד כזה והערכים שלו?
|
כרגע אני עם muscle milk, אבל הייתי קודם עם natures best בטעם שוקולד, די נחמד רק שיש טעם לוואי..עם שיבולת שועל זה פשוט מעדן..22 גרם חלבון , 2-3 גרם פחמימה ו1 גרם שומן לסקופ.
|
הייתי נותן לך באן על עצלנות
http://i44.tinypic.com/2dj8ck8.jpg |
אין מה לעשות אחי.
לא מסוגל? תפרוש |
גם אני מת על שוקולדים , חח היתי חי על זה.....
מה שאני עושה זה חי מ ציט ל ציט. פעם בשבוע מתפרק על איזה 3 חבילות bueno לבן 5 קוראסונים טובים נוטלה בסבבה וכל מה שיש בבית שמריח מתוק!!! אחחח רק מלחשוב על כל השוקולדים האלה ..... |
תנסה חטיפי שוקולד של אנרג'י..לפחות חצי נחמה.
|
לא הבנתי עדיין למה אסור שוקולודים במאסההההההההההה?!!?!?!
|
ציטוט:
|
מותר לך לאכול חתיכת עוגה , או חתיכת שוקולד בהעמסה , בשביל זה קיים היום הזה לא רק לחזק אותך מבחינה פיזית אלא גם מבחינה פסיכולוגית.
|
גם עוגה שלמה אפשר או כמה חפיסות שוקולד, זה לא שאסור
אתה פשוט תאריך את החיטוב שלך בכמה יימים, זה לא שתמות מזה |
www.waldenfarms.co.il - סירופ שוקולד וסירופ מייפל, תהנה.
|
מותר מתוקים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ