![]() |
אחת ולתמיד
אני אוכל כל שעתיים וחצי אבל אם אני לא יקפיד על זה ב100% אז אני יעלה פחות שריר?
בבקשה רק מהמבינים חלאס כל אחד אומר משהו אחר |
אני לא רוצה להגיד לך מספיק עם הפוסטים המפגרים אני פשוט אענה לך על זה ואל תפתח על זה עוד אשכולים
אין חשיבות לזמן הארוחה לכל דבר יש יתרונות / חסרונות לאכול כל 3 שעות כי השריר יתחיל יתפרק זה סתם מיתוס |
תוכל תוכל תוכל אחי תזלול יש לך עוד הרבה לאכול עם אתה רוצה לגדול לפי הנתונים שלך
|
ציטוט:
איפה בדיוק עזרת לו? |
אתה לא תעלה פחות שריר, זה מטעמי נוחות וזה עובד אישית על כל אחד בנפרד בדרך שונה.
|
ציטוט:
אבל איך שאתה רוצה אני לא יכנס לזה ואני יודע שיש עוד הרבה עבודה |
יש כמה יתרונות לארוחות תכופות יותר והם לא גדילה במאסה בצורה ישירה.
1. אתה יכול להכניס יותר אוכל אם אתה אוכל מספר ארוחות ביום ולא 2 גדולות נגיד. 2. קצב חילוף החומרים אמור להשתפר במקצת, לא יודע עד כמה זה קריטי במאסה אם בכלל.. ויש עוד שלא עולה לי כרגע :פ בקיצור תאכל חופשי ותאכל מספיק, 6,7,8 ארוחות ביום זה בשביל מתחרים שאין להם אפשרות להכניס את כל האוכל בפחות ארוחות |
אחי נתונים שלי
בן 22 משקל 89 גובה 1.72 אחוז שומן 10.3 למה אמרתי לו שיגדל עוד קצת עד שעזקים של משטרה לא יעלו אליו ויכול להיות הוא אוכל טוב ולא רואים שרירים לך תדע רואים את גב אבל יש לו נתונים טובים מאוד לפי בגיל שלו והוא רק מתחיל בגלל זה אני ממליץ לו לזלול והא יאלה מין הסתם בשריר |
למה אמרתי לו שיגדל עוד קצת עד שעזקים של משטרה לא יעלו אליו
ויכול להיות הוא אוכל טוב ולא רואים שרירים לך תדע רואים את גב אבל יש לו נתונים טובים מאוד לפי בגיל שלו והוא רק מתחיל בגלל זה אני ממליץ לו לזלול והא יאלה מין הסתם בשריר[/quote] |
זה לא משנה כמה ארוחות תאכל ביום,מה שמשנה זה הערכים בסוף היום
|
ציטוט:
אבל עזוב אני לא מתכוון לנהל ויכוחח אני ממשיך לעשות את מה שצריך ולגדול ואגב אם זה הנתונים שלך אתה אחד המפלצות יש תמונה? |
ציטוט:
תשובה לעניין !! |
החשוב זה הערכים של התזונות ובעיקר קלוריות וזה לא משנה כמה ארוחות ובאיזה זמנים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ