![]() |
בקשר לתרגיל עם משקולת יד
שלום,אני רוצה לדעת כמה סטים וכמה פעמים בכל סט של הרמת משקולת יד (במשקל של 3 ק"ג)
אני צריך לעשות בתפיסת משקולת ביד וכיפוף המרפק ככה שהמשקולת תגיע לכתף(:carry86w:)? תודה רבה לעונים. |
תלוי בתכנית ובמטרה שלך...
|
ציטוט:
|
200 חזרות בכל יד ככה זה ינפח תידיים אחושרמוטה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה רוצה ממש ידיים מנופחות ועצבניות ויש לך זמן הייתי הולך גם על 500 חזרות x 50 סטים |
ציטוט:
שמע עם אתה רוצה לשמוע כמו שצריך תעבוד בווליום גבוה וככה תראה תוצאות..תעשה 200x40 תעשה 200 סטים כל סט 40 חזרות אחר אימון כזה היד שלך כמו של רוני קולמן אחי.. ותקפוץ לבית מרחקת תגיד לרוקח תן לי כדורים לניפוח הזרוע 20mg זה יעלה לך 50 שקל תקנה ותקח בסוף כל אימון טבליה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט קפוץ לבית מרחקת ותגיד לו כדור לניפוח הזרוע ככה..תגיד לו כבר התשמשת בזה פעם כי לפעמים הם מסתירים את זה מילדים.. יענו יכול להיות שהוא יגיד לך אין לנו עם הוא יגיד לך ככה תגיד לו אני כבר קניתי מפה ואתם הבאתם לי כי הם שומרים את זה למבוגרים תמבין..... |
ציטוט:
כמה פרטים עליי: גובה:1.80 משקל:60 ק"ג |
תעשה 3 סטים של 8 חזרות
ותאמין לי שה-3 קילו האלה לא ינפחו אותך לא משנה מה תעשה אתה צריך להכפיל בכמה מספרים את המשקל ולאכול טוב ויהיה בסדר אחי |
ציטוט:
|
ציטוט:
ותשתה הרבה נוזלים שלא תתיבש מהםם |
ציטוט:
אני מקווה שאתה לא לוקח את התשובות ברצינות |
אתם מגעילים.
חושבים שאתם גאונים ? למישהו בפורום יש בחתימה משהו בשבילכם- אדם אינו יודע כמה הוא צריך לדעת כדי לדעת כמה מעט הוא יודע אתם אשכרה מתרוממים בגלל שקראתם קצת דברים וזכרתם אותם וזהו |
ציטוט:
הוא יודע שאנחנו צוחקים איתו הוא זורם איתנו ינעל..........:idea: |
למה אתם מזיינים לו את השכל בשטויות?!
סתכלו על עצמכם לפני שהייתם פיתוח גוף כאילו ידעתם משהו.. מה אתם משחקים אותם יודעים הכל,כאילו זה מובן מאליו. מסכן הבנ-אדם,חושב שאתם דוברי אמת. תתנהגו כמו אנשים בוגרים,לפעמים אני חושב כולם פה בני 13 שעוד לא הספיקו להתבגר. הילד לקח ללב עשה 100 חזרות ואחרי זה התבכיין שכאבו לו הידיים. אז אני'לא יודע אם הוא צחק איתכם ביחד. |
פורום ישראלבודי הופך לאט לאט לפורום תת רמה... פשוט חבל...
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ