![]() |
סושי????
בוקר טוב !
אממ.. היום אני מזמין סושי עם חברים ואני אוכל את זה פעם רישונה ואמרו לי שזה תעים ובריא יענו יש אורז ודג אז אני רוצה לזמין את זה בשעה 13:00 בימקום הארוחה זה סבבה או שזה אוכל לא בריא ואני יצתרך להשליים קלוריות? |
סושי זה לא בריא, יש לפחות 900 קלוריות בכל מנה קטנה (הדג מכיל כ80ג שומן לחתיכה
יצא שאתה תאכל כ5k קלוריות במנה של סושי כמו כן הדג של הסושי מכיל חומרים רדיואקטיביים שיכולים לכווץ את השריר. |
ציטוט:
|
חשוב לדעת האם יש בפנים אבוקדו למשל או ירקות כמו גזר ומלפפון בלבד, יח' בודדת נעה בין 50-60 קלוריות עם דג ו-30 -40 ללא הדג- ההתיחסות ליח' אחת מהסוג לפשוט ביותר
|
אז מה אתם אומרים לאכול או לא?
|
כללי אנרגיה (קלוריות)149.98 kcal
מים62.61 g פחמימות30.99 g חלבונים4.42 g סיבים0.64 g סה"כ שומן0.34 g ערך תזונתי סושי |
תאכל אחי מה יכול לקרות לך?
|
לא יודע אני שואל אותכם אולי זה לא בריא נו ואולי זה משמין ועוד?
|
???...
|
כל יום אתה פותח פוסטים מפגרים..
תאכל! מה יקרה לך,תאכל כבר. |
אתה במסה?
תעמיס..סושי זה המאכל הכי טעים שיש,אני מכין בבית בסביבות ה8-10 רולים ובולס,מעדן. |
אתה צריך לפתוח מנוי לפוסטים מפגרים
|
סתום תפה שך יזין אני בה לעזרה ואתה רק מקלל יהומו
|
ציטוט:
2-אני לא קיללתי אותך לכן שלא תעיז לקלל 3-תראה מה כולם מגיבים לך שאתה פותח פוסטים שאין להם שום תועלת כמוך 4-אין לי כוח לילדים מפגרים כמוך אז יום טוב |
מה כבר יכול לקרות?!
ממאכל אחד לא תשמין.... מה כל ההיסטריה,אנ'לא מבין. בעצמך נתת את הערכים,לא ראית כמה קלוריות יש בזה?! |
מי שאמר שזה לא בריא דיבר שטויות.
אבל זה תלוי. יש סושי שמתגנים אותו, יש סושי שלרוב שמים באורז שלו סוכר, לסושי שים דבר בפנים, ולא כל הזמן אותו דבר. זה יכול להיות אבוקדו / מלפפון וזה יכול להיות דג... אז תפסיקו לדבר שטויות. |
לא חבל??? אתה סתם תשמין......
|
זזזזזזזזזזזההההההההההההההה לא כשרררררררררררררר..............
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ