![]() |
צ'יטים
הגיע היום, אחרי שבועיים בלי צ'יט אני עוד שעה וחצי (במקום הארוחה של 8) הולך להדביק פרגיות ולאפות עם סלטים בהנאה רבה מאוד,
מתנה לעצמי על הקילו שירד בשבוע האחרון, ועל ה 7ק' בחודש האחרון. מה איתכם ? מה הצ'יט המועדף עליכם ? כל כמה זמן אתם עושים צ'יט ? ספרו. |
אין כמו פנקייק ויש עוד משהו לחם מטוגן כזה עם חלב וביצים אני חושב עם סוכר הכל עשיר בוויטמינים מילרלים וחלבון מומלץ:) חח בערך שנה לא נגעתי בהם ואני כל כך אוהב את זה=\:(
|
היה כבר פוסט על זה לא מזמן... פרגיות זה נקרא צ'יט?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פרגיות ללא הגבלה - עד שאני מתפוצץ ושבע. לאפות ללא הגבלה - כנ"ל . טחינה - סלטים - חצילים - כל העולה על רוחי. בקבוק שלם של דיאט קולה - שאני אוהב יותר את הטעם שלו מאשר קולה רגילה - ויש בזה פחות קלוריות מחצי פריכית אורז חחח. זה לא נחשב צ'יט? :) |
ציטוט:
זה צ'יט:laugh: סתם..... |
ציטוט:
|
אני כבר חודש וכמה ימים בחיטוב הצי'ט היחיד המסודר שלי (חוץ מחתיכת עוגה) זה שאני שם בפיתות בהעמסה חמאת בוטנים ומיונז- וגם לא הרבה נגיד 2 כפיות~ לפיתה.
|
ציטוט:
בכל מקרה אני לא חושב שפרגיות זה צ'יט...קצת שומני אבל לא רציני...אם אתה הולך לדחוף עם זה גם מלא לאפות חומוס וצ'יפס זה משהו אחר...אבל בכל מקרה יש לך שם כמות נכבדת של חלבון ככה שזה לא נורא בתיאבון :wiggle: |
יש לי התקפים פעם בחודש אכלתי פעם אחרונה:
5 כפות חמאת בוטנים חצי שטורדל שאמא שלי הכינה(זה וואחת חתיכה) חפיסת שוקולד ש-ל-מ-ה 3 זיפיר (קרמבו של רוסים) 2 פסק זמן ארוכים כאלה 10 עוגיות שוקולד צ'יפס ואיזה 5 אננסים מסוכרים האלה של טו בשבט וזהו תאחלס... פעם שעברה היה יותר גרוע , בכל מקרה אני כבר שבועיים לא נגעתי במשהו שלא בתפריט שלי וזה הולך להמשך עוד חודש וחצי רק בסוף מרץ אני אתפרק לי עד אז נטו משמעת :) שיהיה לך בתאבון אני לא יודע למה אבל כל הקטע של השווארמה ולאפה וכל החרא הזה לא מושך אותי בשיט , טוב נו זה כי אני מוזר :\ |
חחח אתה פירקת צ'יט של כאלו שאוגרים את הרעב ואז מתפרצים
|
ציטוט:
אני אוכל יותר לפי ארועים לא לפי הרגשה , זה מביא סיפוק אבל אני שונא את הנוזלים שאחרי הצ'יט אם לא היו נוזלים שאחרי הצ'יט (בד"כ זה נע בין חצי קילו ל2 קילו של נוזלים בצ'יט מסריח אחד) הייתי עושה צ'יטים בתדירות גבוה יותר אבל למה חבל אם לא בא אז לא בא :wiggle: |
בארוחה כזאת אתה לא עולה איזה 2 קילו???? חחחח:ph34r:
לא חבל? |
זה לא משנה אתה תעלה את ה2 קילו האלה ותוריד אותם אחרי כמה ימים זה הרוב נוזלים[אם לא הכל] בתקופות חיטוב אתה מרוקן לגמרי ולכן העלייה במשקל היא דרסטית כאשר אתה אוכל דברים שונים ומשונים(פחמימות)
|
אני לפעמים אוכל טונה עם מים ככה כצ'יט
בשאר הזמן זה כבר אוכל לא טעים שווארמות פיצות וכו' באסה של אוכל |
ציטוט:
נוזלים :ph34r: כוסעמאק לא עושה יותר צ'יטים בחיים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עזבו אותכם לאפות עזבו אותכם שטויות כאלה בישבלי זה חצי בקבוק וודקה עם 3 אקסלים..(xl)..+ חבילה וחצי דוריטוס + איזה חטיף שוקלד מיובא וזול שהוא בעצם חיקוי של סניקרז...אין זה מסורת שלי ושל חברים שלי כל שישי....אבל אני היתי צריך להפסיק אז פעם בחודש או חודש וחצי....
|
ו7 קילו בחודש זה לא טיפה מהר מידי?!(אלה אם היתי טיפה שמן)...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ