ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   בנוגע לפחמימות מהירות לאחר אימון (https://israelbody.com/showthread.php?t=55987)

GnR 28-06-09 14:47

בנוגע לפחמימות מהירות לאחר אימון

מה אפשר להפסיד אם לא אוכלים פחמימות מהירות אחרי אימון ?
הייתי אוכל עד עכשיו ריבות (היה לי מלא בבית) ועכשיו כשנגמר אבא שלי לא רוצה לקנות כי הוא אומר שזה גורם לסכרת (גם אם מנצלים את הפחמימות לאנרגיה, מה שגורם לסכרת זה בכלל לא הפיכת הפחמימות לשומן) ובמשפחה שלי יש חולי סכרת משני הצדדים,ככה שהסיכון גבוהה.
הוא טועה ? אל תענו בלא, מי שטוען שלא שיסביר מה נכון ויביא ביסוס.

Max90kg 28-06-09 14:49

אם אתה לא אוכל פחמימות פשוטות בעלות ig גבוה אחרי אימון אתה מפסיד את הייתרון של האינסולים. בקשר לסכרת מה אתה חושב שאם תאכל עכשיו בננה תחלה בסכרת? חח תעשה לי טובה.

DevilFruit 28-06-09 14:56

תאכל לחם לבן.

yair3333 28-06-09 15:08

איזה פחמימות עם gi‏ גבוה יש? ואיזה נמוך..? ואיך יודעים?

Max90kg 28-06-09 15:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yair3333 (הודעה 863313)
איזה פחמימות עם gi‏ גבוה יש? ואיזה נמוך..? ואיך יודעים?

תחפש טבלת אינדקס גלקימי בגוגל

GnR 28-06-09 15:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 863297)
אם אתה לא אוכל פחמימות פשוטות בעלות ig גבוה אחרי אימון אתה מפסיד את הייתרון של האינסולים. בקשר לסכרת מה אתה חושב שאם תאכל עכשיו בננה תחלה בסכרת? חח תעשה לי טובה.

מה היתרון של האינסולין ?

מבננה אחת לא
אבל במשך כמה שנים כל יום-יומיים לאכול 40 גרם פחמימות מהירות כשיש סיכון גבוה זה כבר מה שאני מדבר עליו

Max90kg 28-06-09 15:53

לא יהיה שום סיכוי גבוה אל תדבר שטויות. אתה לא תהיה חולה בסכרת בגלל בננות. אני לא מבין גדול מזה אבל זה ממש שטותי לחשוב שאם במשך שנים תאכל בננות תחלה בסכרת.
והייתרון של האינסולין הוא שהאינסולין עוזר להתאוששות של מאגרי הגליקוגן בשריר

fgmkk 28-06-09 16:19

הנה מחשבון

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Max75kg (הודעה 863315)
תחפש טבלת אינדקס גלקימי בגוגל

http://www.goleango.com/show_calcula...id=3&art_id=52

מחשבון ערך גלקימי

Max90kg 28-06-09 16:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fgmkk (הודעה 863358)

טבלה יותר נוחה לשימוש כי אם אתה לדוגמא מחפש מאכל עם אינדקס גלקימי גבוה אז אתה פשוט מסתכל בטבלה כי זה מסודר לפי הסדר של האינדקס הגלקימי ובמחשבון הזה אתה רק יכול למצוא אינדקס גלקימי של מזונות מסויימים...

GnR 28-06-09 16:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 863346)
לא יהיה שום סיכוי גבוה אל תדבר שטויות. אתה לא תהיה חולה בסכרת בגלל בננות. אני לא מבין גדול מזה אבל זה ממש שטותי לחשוב שאם במשך שנים תאכל בננות תחלה בסכרת.

איך אני יכול לסמוך על זה? איך אני יכול לדעת שבמשך שנים צריכה כל יום\יומיים של 40 גרם פחמימות מהירות (לא אמרתי בננות, אי אפשר לאכול בננות כל השנה, הם לא גודלות כל השנה) לאדם עם סיכון גבוה לסכרת לא מעלה משמעותית את הסיכון לסכרת?
ועזוב את היתרון, זאת היתה שאלה גרועה
מה החסרון בלא לאכול, מה אני יכול להפסיד מזה

Scylla 28-06-09 17:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 863346)

תקשיב, הבחור אמר שיש לו חולי סכרת משני הצדדים במשפחה. אתה לא רופא.
אני לא אומר שאתה טועה או צודק, אבל עדיף לא לדבר באוויר כל עוד אתה לא יכול להיות בטוח ב100% שאתה צודק ואני מעריך שאתה לא יכול להיות כי אתה לא רופא.
צריך להפסיק לצאת מנקודת הנחה שהורים / תזונאים / מאמנים / רופאים - מדברים תמיד שטויות כי זה לא נכון.

Max90kg 28-06-09 17:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 863406)
תקשיב, הבחור אמר שיש לו חולי סכרת משני הצדדים במשפחה. אתה לא רופא.
אני לא אומר שאתה טועה או צודק, אבל עדיף לא לדבר באוויר כל עוד אתה לא יכול להיות בטוח ב100% שאתה צודק ואני מעריך שאתה לא יכול להיות כי אתה לא רופא.
צריך להפסיק לצאת מנקודת הנחה שהורים / תזונאים / מאמנים / רופאים - מדברים תמיד שטויות כי זה לא נכון.

פספסתי את החלק הזה חשבתי הוא סתם פרנואיד

GnR 28-06-09 19:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Max75kg (הודעה 863408)
פספסתי את החלק הזה חשבתי הוא סתם פרנואיד

אז פספסת או לא ? :confused:

Masquerade 28-06-09 20:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 863297)

gi לא אומר אם הפחמימה מורכבת או פשוטה.. הוא צריך פחמימה פשוטה אחרי אימון.

Max90kg 28-06-09 20:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gnr (הודעה 863483)
אז פספסת או לא ? :confused:

כה

ציטוט:

פורסם במקור על ידי masquerade (הודעה 863497)
gi לא אומר אם הפחמימה מורכבת או פשוטה.. הוא צריך פחמימה פשוטה אחרי אימון.

אחרי אימון הוא צריך פחמימה פשוטה בעלת gi גבוה. אבל גם פחמימה מורכבת בעלת gi גבוה תקפיץ את האינסולין פשוט תתעכל יותר לאט

GnR 28-06-09 20:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 863519)
כה

לא שאני מאמין שפספסת ולא היית רושם כלום על זה שכתבתי שהסיכון אצלי גבוהה,לא שאני מאמין שפספסת כי אני הרבה שנים קורא במחשב וזה לא קורה לי, אבל...........בסדר ;)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ