![]() |
הכתבה על סטאס ובונוס קטן :]
תודה לאביב עומר
http://rapidshare.com/files/24889534...1__2_.pdf.html וזה בונוס ממני :D http://www.youtube.com/watch?v=9u0IN...e=channel_page |
חחח בואנה קליפ יפה,רק השיר הורס אחי
|
סרטון אחד היפים :)
ההורדה של הכתבה משום מה לא עובדת לי.. |
Acdc! חזק..
היו כמה טעויות באנגלית אבל אחלה קליפ סה"כ |
גם לי ההורדה לא עובדת :/
|
כבוד על הסרטון
תעלה מחדש תכתבה... |
מפלץץ הבנאדם בן כמה הוא ??
|
ציטוט:
בלהלהל |
סרטון יפה מאוד אחי עריכה טובה.
|
|
ציטוט:
|
זה פועל יש לך למטעה
save file to pc click here |
|
קליפ לפנים כל הכבוד!
|
זה רק עמוד אחד?
ואגב סטס בן 33 למי ששאל תודה לכל מי שעזר לזה שתהיה בכלל כתבה!סטס תותח! |
סטס נראה גם כמו בן אדם תותחחח
נקווה שהוא יזכה בגדול במר עולם ומשם הכול פתוח |
ציטוט:
Destroy Everything! Obliterate what makes us weak, Destroy Everything! Decimate what threatens me. Cleanse this world with flame End this, cleanse this Rebuild and start again שמע אחי ... סרטון מעולה . מטאליקה, רייג' אגיאנסט דה מאשין , הייטבריד :) פסקול שמתאים למלך הזה... בכלל הסרטון הזה מדהים שלעצמו .. התמונות בשילוב של הוידאו לקראת הסוף מעולה! |
ציטוט:
לצערי הרב, כתבה של מישהו שלא מבין כלום, שאלות בנאליות... אבל העיקר שסטאס זכה לעוד חשיפה. הלוואי וזה ייתן לו פתח לעוד עבודות/ פרסומות וכו' כדי שהוא יוכל להתמיד ולהמשיך בקצב המדהים של הגדילה שלו עד עכשיו. |
כל מילה שלך בסלע אח יקר ,
הוצאת לי את המילים מהפה , הכתב הזה ממש הכעיס אותי רואים שהוא לא מבין כלום בנושא . מה שמחיוד בסטס הוא שהוא לא השתנה , הוא נשאר באופי ובהתנהגות בדיוק כפי שהכרתי אותו לפני שש שנים בפיטנס צנוע מאוד וסבלני כל הכבוד . ימים יגידו אך אני צופה ומאחל שיעבור את הישגיו של אלי האנה , בן פורת יוסף. בכלל כל גישתו לספורט היא מקצועית ומאוד מחושבת הוא לא עושה טעויות שרבים בענף עושים וזהוי גדולתו ללמוד מטעויות של אחרים , חבל שלצערי אני לא יכול לפרט יותר . במקומון חפרפרת באשדוד הוא מופיע על השער כאשר על גופו מלבד בגד ים ספידו שרשרת ברזל שחורה וענקית על ידו וכתפו , יש לו קניונים חצובים בתוך הדאלטואיד . כל מי שרואה לראשונה את התמונה התגובה הראשונית היא ..."וואווו" . מרשים ברמות . |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ