![]() |
חדשות נאבא!!
http://www.nabba.co.il/news.htm
כנסו תיקראו,מעניין מאוד כול הכבוד לאלי האנה ולאמנון גאוןן ,באמת כול שנה מרימים את הרמה יותר!!!!:) |
נשמע רציני, לעומת איגוד שהציג השבוע 3 מתחרים בתחרות אזורית, נאבא ממשיך להבהיר שאין לו מתחרה בארץ.
יש הרבה ספורטאים מצויינים אבל צריך לעודד אותם לבוא, כי להיכנס לארבעה חודשים (לפעמים יותר) של הכנה זה מצריך כוחות נפשיים, פיזיים, וכלכליים ברמה שקשה לאנשים לתאר. פרסים אטרקטיביים, פלוס תנאים הולמים ביום התחרות, בהחלט יכול לעזור. שיהיה בהצלחה לכולם, השנה אני בקהל. |
"3 כרטיסי כניסה + אירוח 3 ימים לתחרות מר אולימפיה 2010"- וואו איזה פרס שווה!
אני משער שייתנו אותו לאלוף האלופים.. נשמע טוב, יש מצב שאני אגיע להיות בקהל! (של מר ישראל כמובן חח).. מעניין אותי משהו: מי מתכוון להגיע ולהתחרות? |
אני בקהל
|
ציטוט:
|
השנה אני היה בקהל סוף סוףף בדיוק נגמר לי המלווה ,
כבר המון זמן רציתי לראות תחרות כזאת |
האיגוד ברמה הגבוהה בארץ מוכיח שנית שהוא מס .1
|
למה לא לתת את הפרס בcash?זה עוד 2 משכורות לבן אדם שזוכה..משמעותי למפתח גוף שממן הכל בעצמו.
|
עושה חשק...ניגרי,אני אישית מוכן מעכשיו)))
|
ציטוט:
וואלה אתה באמת יכול תוך כמה שבועות לעלות השאלה אם יתנו לך אחי שמעתי שיש נגדך צו עיכוב יציאה מהעיר...:d:d:d |
איזה סבבה זה בחיפה רוב הסיכויים אני באא
|
יפה! שערתי שזה יהיה השנה בחיפה, תודה על המידע, נ.א.ב.ב.א מספר 1 בארץ וגם זה יותר מידי! והמבין יבין...התחרות באילת....3 מתחרים....כולה ארץ ישראל 7 מיליון ממש קטנה ועושים כאן מליון תחרויות בשנה!:diractor: יאללה מספיק עם זה! תחרות אחת מספיקה ואיגוד אחד כמו נ.א.ב.ב.א האיגוד המוביל מספיק! הפרס הוא יפה אבל אני בטוח שיותר יעיל וכל אחד היה מעדיף כ-ס-ף שיחליט ויעשה בו כרצונו! :)השנה אני בקהל.
|
שנה שעברו יצאו באותם הצהרות ו.. יוק. לא הייתי רותם את הסוסים לפני העגלה.
|
ציטוט:
אני אהיה בקהל אני אדאג שתקבל אחלה עידוד........... |
אחלה פרס...
זה רק אני או שסטס היה אמור להיות מקום ראשון בהתבסס על התמונה של זה מאוקראינה? סטס נראה הרבה יותר מרשים לדעתי... גם מבחינת מסה וגם מבחינת פורפורציה ואסתטיקה. |
ציטוט:
אני מוכרח לשאול אותך את זה. אתה הרי לא תתשתף כי אתה משוייך לאיגוד ifbb לפי מה שאני מבין הרוב הגדול (של המתחרים, לא האנשים שסתם אוהבים את התחום) אומר שנאבה הוא האיגוד החזק בארץ, ניכר שזוהי האמת גם לפי אך שאני רואה את הדברים. אתה בתור מתחרה לגיטמי לכל דבר, לא תעדיף לעבור לאיגוד מכובד יותר, רציני יותר ותחורותי הרבה יותר? |
ציטוט:
אלוף אמיתי! כבר התחיל הכנות ליוניברס! |
אגב,אני כניראה מוציא 3 בנות לפיטנס השנה...
|
ציטוט:
עוד הוסיף ואמר שהשרירים של האוקראיני היו "גסים" יותר, כלומר נראו ממש כאילו עשויים מברזל. רעבאק איזה עולם מגניב של מושגים... |
5 דקות מהבית שלי^^ אני בקהל
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ