![]() |
תוכנית אימונים ab
אני מתאמן a1b1Xa2b2XX
A1: לחיצת חזה במוט 3X8 לחיצת חזה בשיפוע חיובי 3X8 מקבילים 3X8 מיליטרי פרס 3X6 התרגיל הזה שמושכים את המוט לסנטר, נראה לי חתירה לסנטר 3X10 B1: סקוואט 3X6 לג פרס 3X8 כפיפת מרפקים במוט W 3X8 בנט אובר במכונה 3X8 מסור 3X6 A2: לחיצת חזה בשיפוע חיובי 3X8 לחיצת חזה רגילה עם דאמבלים 3X8 לחיצה צרפתית 3X8 מיליטרי פרס 3X6 הנפת דאמבלים לצדדים 3X8 B2: BOR עם מוט 3X8 משיכת פולי לכיוון החזה 3X8 כפיפת מרפקים עם מוט W 3X8 דדליפט 3X6 לג פרס 3X8 מה דעתכם? |
הa שלך על הפנים. יותר מידי לחיצות.
הb עוד סביר. תגוון בטווחי חזרות. |
מסכים עם obzion. אתה פשוט שוחט את הכתפיים שלך בa. בb1 אין לך משיכות, ממליץ לך להחליף את הבנט אובר במכונה למתח.
|
מתח אני לא יכול לעשות כי קל לי מידי עם המשקל שלי (57)
גם ל 3x10 ואין לנו חגורה שאפשר לתלות עליה משקל ובa אני עושה רק 2לחיצות חזה ומיליטרי מה, זה יותר מידי?? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פלייס = flys = פרפר
לאנג' = מכרעיים לג אקסט = יישור רגליים עזוב אותך שאול מכונות זה חרא. אם כבר תעשה מסור. לגבי המתח למה אתה לא יכול? ושכחתי באימון הראשון להוריד ל-2 אפילו ל-1 זה שריר קטן הוא צריך פחות גירוי ואין בעיה לשלב דד ליפט וסקוואט באותו אימון אם אתה נח מספיק בין סט לסט. אתה יכול גם לעשות סטיף לג דד ליפט בשביל הדגש לחבליים וככה יהיה לך כוח גם לסקוואט |
ציטוט:
לגבי בנט אובר במכונה, אני יודע שזה נשמע הזוי אבל זה התרגיל הכי מועיל שעשיתי לגב (לפחות במקרה שלי) לא מסור, לא חתירה, אולי מתח אבל גם הוא בעייתי.... רק התרגיל הזה ושמע אני לא רוצה למרוח אימון לשעה וחצי, אני מעדיף לתת את המקסימום שלי אימון אחד בסקוואט ואימון שני בדדליפט, אל תשכח שכל העניין של הדדליפט חדש לי, ככה שאני רוצה להתרגל אליו קצת לפני שאני משלב גם סטיף וכל מיני וריאציות שונות שלו... |
קודם כל לא חייב חגורה למתח. אתה יכול לבקש ממישהו לשים לך דאמבל בין הרגליים זה גם עוזר.
בנט אובר במכונה נשמע לי ממש מפגר אבל אם אתה אומר שאתה מרגיש שזה עובד עליך אז לך על זה וכשאני מדבר על מנוחה טובה זה 3-4 דקות לא 10 דקות אתה יכול להצליח לעשות סקוואט ודד ליפט באותו אימון גם שזה רק 3 סטים ואתה יכול לעשות את זה בפירמידה. באמת שזה יהיה יותר יעיל מלג פרס גם אם פשוט תתרגל את הטכניקה עם משקלים נמוכים |
ציטוט:
אבל יש לי שאלה לגבי הסקוואט והדדליפט באותו אימון למה לי לעשות את שניהם באותו אימון אם אני יודע שאני אוכל לתת את המקסימום רק באחד מהם זה לא עדיף לתת את המקסימום בכל אחד מהתרגילים (החשובים!) האלה אבל פשוט באימונים שונים? |
לא יודע מה איתך, כשהייתי ב5x5 יכולתי לתת את המקסימום בשניהם.
|
a1b1Xa2b2XX
החלוקה לא נכונה אתה עובד דגש חזק מאוד על החזה והכתפיים הרגליים זה המרכז ואחר כך הגב לבסוף כל השאר תוכנית שלא בנויה ככה היא לא טובה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ