![]() |
חלבון בזמן אימון
יש משהו שהרבה זמן ישב לי בראש. ואולי אני אשמע דביל אבל,
האם בזמן אימון כדאי לשתות חלבון או רק אחריו? כי נראה לי שאם אני מתאמן ומגיע לכשל ומיד שותה אבקת חלבון אז השריר מתאושש יותר מהר ונבנה יותר מהר לא? ולהמשיך להתאמן מיד אחרי זה.:huh: |
ציטוט:
|
איזה שטויות תשתה אחרי האימון סוף סיפור. הסבר: הגוף יצתרך לעקל את החלבון, ואז מערכת העיקול תזדקק לדם שיש לך באותו הרגע בשרירים, וזה יחליש אותך... בכל אופן השריר לא יתאושש אם תשתה חלבון...
|
אם אכלת ארוחה מסודרת לפני האימון כנראה שיהיו לך כבר חומצות אמינו בדם ככה שלדחוף עוד בזמן לא ממש ישפיע...
|
איזה התעסקות בקקי תאכל ארוחה 1-2 שעות לפני אימון ותשתה שייק\תאכל ארוחה לאחר האימון ואתה מסודר במקום זה תקרא את המאמרים ותבנה לעצמך תפריט טוב זה יהיה הרבה יותר יעיל
|
ציטוט:
|
יש לך מספיק חומצות אמינו בדם.
|
|
הו =) עכשיו אני מבין למה.
תודה רבה אנשים :jockey: |
זה לא כל כך משנה,אני לוקח חלבון במהלך האימון,ארוחה לפני האימון צריכה להעשות שעתיים לפני.
לא יהיה מחסור בחלבון בגוף אך יכול להווצר מצב בו יש לך אימון שעולה על שעה שרירים מסויימים יקבלו את חלבון לאחר זמן ארוך יותר מאחרים וכך ההתאוששות שלהם תיהיה פחות טובה. בנוסף אל תשכח לקחת פחמימות אחרי אימון הרבה יותר חשוב! |
ציטוט:
ברור שאוכלים 3-4 ארוחות ואז האימון זה מהבוקר עד הצהריים אחרי צהריים! |
באמת שאין צורך לקחת חלבון בזמן האימון.
אבל שמתי לב לדבר מעניין. עם אני מוסיף איזה 3-4 כפיות גדושות של סוכר ענבים למים שאני שותה בזמן האימון. אז במהלך האימון אני מרגיש יותר עירני. |
הכי טוב אחרי כל חזרה לאכול 10-20 גרם חלבון.
אני אישית מסתובב עם מקרר נייד כזה במכון... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ