![]() |
[שאלה] מה אפשר לעשות אם הרעב בחיטוב
תנו לי בבקשה טיפים של דברים שאפשר לאכול בישביל לא להישבר בחיטוב
תודה רבה.. אני מתכוון דוגמא מסתיקים וכדומה |
תאכל פירות. אבל ההצעה הכי טובה היא שפשוט תעבוד על עצמך פסיכולוגית.
|
ירקות , קולה דיאט , פירות , מסטיקים וכו'..
|
אם אתה אוכל מעט ארוחות ביום נסה למשוך את הזמן בין ארוחה לארוחה ... כמו שאמרו פירות זה עוזר, כל הזמן תשתה... והאמת בעיקר תעסיק את עצמך, זה הכי עוזר, לפעמים בעבודה אם בכוונה או לא, יוצא לי לא לאכול גם 8-10 שעות בלי לשים לב בכלל...
בעקרון גם אלכוהול משכיח רעב יחסית, אבל זה לא בדיוק עוזר תזונתית.. |
אין לך מה להישבר ומה להיות רעב בחיטוב
אם אתה בעל מספיק משקל שיצדיק כדי לעשות חיטוב אז הקלורוית היומיות שלך לא אמורות לרדת מ 1700 עם כזו כמות של קלוריות תחלק אותה לארוחות קטנות יחסית ואתה לא אמור להיות רעב הבעיה מתחילה באלו שעושים חיטוב על פחות קלוריות מזה |
בכל ארוחה תנסה לדחוף כמה שיותר ירקות
היה יוצא לי לאכול 2 פריחיות עם 2 עגבניות +2 גמבות, זה היה ממלא אותי להרבה זמן |
שתה דיאט ספרייט
|
שמע יש לי הצעה למשהו אבל אני לא בטוח בזה אז אל תלך על דברי חכה לתגובה של משיהו בטוח בנוגע למה שאני אגיד לך
יש קרחונים 6-12 קלוריות לקרחון לא זוכר בדיוק כמה קלוריות אבל לרוב זה 6 נדמה לי בכל פעם שאתה רעב נשנש איזה קרחון תאמין לי זה מעביר את תחושת השובע |
סיגריות הכי עוזרות חח
|
ציטוט:
מנסיון של 6 ארוחות ביום ונסיון של 2-3 ארוחות ביום, אני הרבה פחות רעב מ2-3 ארוחות משביעות מאשר 6 ארוחות קטנות. אני אישית שאני אוכל מעט אני רעב כל הזמן ואף פעם לא באמת שבע. והכי גרוע שהארוחות פשוט לא מספקות. |
תרכז הרבה פחמימות (בעיקר סיבים תזונתיים) בארוחת הבוקר.
זה גורם לשובע לאורך היום. |
אז לא הבנת מה רשמתי
לא משנה |
כמו שמישהו אמר פה, כל הזמן תהיה עסוק, אל תשב ולא תעשה כלום, לך עם חברים, תעשה שיעורי בית אנא ערף...הבנת את הפואנטה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ