![]() |
שאלה|ג'ינו השלב שאחרי? מי שמבין בקשה לעזור! (16.4)
תקשיבו מגיל 13 בערך היה לי כבר ג'ינו (גינקומסטיה) (היום אני בן 16.4)
היה לי כמו כולם נפיחות באיזור החזה בפיטמות עם שומן והגוש הזה, כל פעם שנגעתי או שכבתי על הבטן כאב לי וכו' וכו' כל מה שקורה לכולם עכשיו אני לא מבין משהו...הגוש עצמו נעלם...לא כואב לי בכלל שאני נוגע שם אבל הפטמות טיפה נפוחות (פחות מפעם) וזה מחרפן! כאילו זה נגמר או לא נגמר מה קורה פה?! כמו שאמרתי הפטמות קצת נפוחות באזור של הפטמות יש קצת שומן וזה טיפה יותר בולט משאר החזה!...אבל אין שום גוש עכשיו השאלה שלי היא כזאת: 1. זה עדיין ג'ינו בגלל השומן והקצת נפיחות שנשארו שם? למרות שאין גוש? וזה עדיין בגלל ההורמונים וכו' ואין לי מה לעשות חוץ מניתוח? 2. או שפשוט הג'ינו עבר אבל השאיר אחריו את השומן ועכשיו נשאר לי פשוט לעשות דיאטה ולהוריד את השומן שנשאר כתוצאה מהג'ינו שהיה? 3. משהו אחר שאתם יודעים ואני לא... תודה רבה מראש... |
תביא תמונה קשה להבחין בג'ינו מהסבר.....
|
אמרתי תרעיון היה לי ג'ינו זה בטוח היה גוש הוא כאב והכל...
עכשיו אין גוש אין כלום אבל שומן ונפיחות קלים עדיין נשארו |
ציטוט:
|
http://www.uploadfileyou.com/files/b...6ys9gs8byd.jpg
http://www.uploadfileyou.com/files/3...m5uzalw3wj.jpg תודה..אחרי שאתה רואה תתיחס לשאלות ששאלתי בהודעה הראשונה בבקשה |
יכול להיות רקמת שד.
|
הגוש כבר נעלם לי לא כואב שאני נוגע...
|
אולי אבל ממש ממש קצת אני דיי משוכנע שזה יימתח אם תצבור מסה בחזה...
|
בידיוק
עם מאסה לא יראו את זה בכלל |
בטוחים? ואלה תודה רבה על התשובות...אם מישהו חושב אחרת אני ישמח לשמוע
כי לבינתיים אני מתכננן ניתוח |
:):):):) תרגע תרגע....אין לך ג'ינו ונראה כמו המון פוטניצאל....
|
ציטוט:
אז אתה אומר שזה רק שומן שצריך להוריד אחי? ואם אני יוריד הפטמות יחזרו להיות רגילות או שאחרי שהם נמתחות הם תמיד ישארו מתוחות? דרך אגב תודה לכל מי שעוזר על הסבלנות והתשובות |
פוטנציאל ללהיות סוס....
אני לא אומר שזה שומן שצריך להוריד...אני אומר שזה מאסת שריר חסרה |
ציטוט:
עכשיו נטחן אימונים עד שזה יעלם :1: תודה לכולם אחים:) |
אין לך שום ג'ינו אחי אחרי מאסה טובה וחיטוב לא יראו כלום
|
מאסה זה יענו האימונים עם הרבה משקל ופחות חזרות נכון?
כמה זמן יקח עד שאני יקבל מאסה בחזה? |
זה כמו לשאול מתי תהיה מיליונר.
סנ תלוי ב101 גורמים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אה חח טוב תודה הבנתי פחות או יותר עכשיו אבל אין לי זמן לזה כי עוד מתחיל הים והוילג' וכל זה
וזה בדיוק ההפך ממה שאני צריך לעשות עד הקיץ, אז בחורף נתחיל [= לבינתיים אני פשוט יטחן תחזה בתקווה שזה יטשטש כמה שיותר תודה רבה לכולם |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ