![]() |
חימום של אוכל בצלחות- רעיל?
אם אני לא טועה , היה פה מישהו שאמר שאסור לחמם אוכל בצלחות כי הן עשויות מקרמיקה, ויוצא משם חומר רעיל שמחממים, אם אני לא טועה זה היה יואב טל. מישהו יודע משהו על זה? והאם מדובר על חימום במיקרו או בתנור?
|
ציטוט:
ומה לא תחמם תאכל תאכל קר זה דבר בסיסי שאתה חייב לעשות בכל מצב |
ציטוט:
|
נשמע לי כמו חרטה גדולה אם אתה נלחץ מזה תשתמש בצלחות מזכוכית וזהו..
|
אולי בצלחות פלסטיק... אבל בקרמיקה?
מה שכן, אני שונא שאני מחמם במיקרו אז הצלחת רותחת כמו לא יודע מה והאוכל לא מספיק חם:disgust: |
זה נכון, במיקרו מחממים רק זכוכית.
כל הצלחות הלבנות האלה לא מיועדות לחימום במיקרו |
וואלה טוב לדעת
|
אני אישית לא מכיר. אולי זה עוזר:
Food safe ceramic uses glazes that are made from harmless materials like silica, dolomite, kaolin, feldspar, ball clay, and others. In these glazes, the inevitable leaching that occurs is only a functional and aesthetic issue and has no health impact. Glazes that contain metals such as lithium, lead, or barium may present a health issue. Ceramic containers made with such glazes cannot be sold in the United States without either a permanent marking stating it is "Not for Food Use - May Poison Food" or have a hole in the container (presumably rendering it useless for food preparation). If you make your own ceramics, make sure you use a food grade glaze if you plan to use it in your kitchen. זה מ - http://www.cookingforengineers.com/a...afe+Containers |
ואני שמעתי שאסור לחמם בצלחות פלסטיק כי זה רעיל ויש שמה קסנואסטרוגנים
קיצר תחמם בנייר הכי נקי ובריא. |
ציטוט:
http://www.atraf-f.net/or/showthread...E8%F8%E5%E2%EF |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש צלחות מיוחדות למיקרו , אני אישית מחמם רק בהם
יש את הזכוכית הרגילות למיקרו ויש חומות שחורות כאלה שמיוחדות למיקרו אני משתמש רק בהם.. |
ציטוט:
מה!"?!? על מה אתה מדבר?!איזה מכונית?!?:helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: זה היה אשכול שיואב פתח עם המלצות לגבי תזונה. |
עומרי סתם שתיהיה בעניינים שגם כשאתה עושה תה,קפה,בכוס קלקר זה דומה לזה שאתה מחמם במיקרו אם לא יותר מסוכן
הקלקר מפריש רעלים מהחום |
הכי טוב זכוכית
|
תכלס אבל אם יש אוכל בכלי קרמיקה מי באמת ילכלך כלי אחר בשביל כולה לחמם דקה וחצי
לבשל זה סיפור אחר סבבה |
ציטוט:
|
ציטוט:
לחן=יופי, נוי, נעימות, חביבות, סימפטיות. :):):):) יום יבוא ואתה תתקן אנשים :jockey: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ