![]() |
טטוסטרון
אפשר טיפים להעלאת רמות הטטוסטורן בגוף?
הבנתי שככל שאוכלים יותר שומנים כמויות הטטוסטרון בגוף יורדות.. אפשר עוד?[חוץ מלישון 8-10 שעות בלילה כי זה אני יודע] |
תחיה בחושך.
זתאמרת תלך לישון מוקדם תקום מאוחר |
איך זה בדיוק עוזר?
|
תחפש אם אני לא טועה יש מאמר על זה באתר הראשי וגם אני זוכר שסיקס פאק פירסם פוסט עם דרכים....
|
מה זה בדיוק טטוסטורן ובמה הוא עוזר?
|
אם כבר הפוך
שמן רווי דווקא מעלה טסטוסטרון ומחסור בשומנים מוריד טסטוסטרון בשר אדום מעלה טסטוסטרון עבודה על רגליים מעלה טסטסטרון שינה ארוכה ויש עוד כמה שטויות |
ציטוט:
ו הוא עוזר לך לגדול |
אכן תאכל טוב אל תפחד מכולסטרול ותלך לישון כשהשמש שקעה לגמרי [ממש איך שמתחיל החושך] ותקום אחרי הזריחה.....זה יכול לעזור קצת עם ההורמונים הטיבעיים בגוף
|
ציטוט:
hyper אפשר תאייסקיו/מסנגר שלך? |
ציטוט:
|
ציטוט:
שומן רווי ובכלל שומנים הם חלק ניכר מההורמונים בגוף. כלומר ההורמונים בחלקם מורכבים משומנים רווים |
אמת
__ |
מי המציא את הקטע של לישון בחושך? מה זה משנה?
|
לא, השומן הרווי הוא לא חלק מההורמונים בגוף. הקבוצה היחידה של ההורמונים שהם נגזרות של שומנים היא eicosanoids והם בנויים משומנים לא רוויים בעקרון. הורמוני המין בפרט וההורמונים הסטרואידיים בכלל מבוססים על כולסטרול שהוא לא שומן רווי, הוא ליפיד אחר.
אין דרך שבה תוכל להעלות משמעותית את רמות הטסטוסטרון שלך, בטח שזה לא יגיע לרמה שממש תראה הבדל (אלא אם כן תזריק אותו מבחוץ וזה לא לענייננו). וכמובן שהעצות כאן הן לא פרקטיות - אין הרבה אנשים שיכולים להרשות לעצמם ללכת לישון בשקיעה ולקום אחרי הזריחה, מדובר על לא מעט שעות שינה. עד כמה שידוע לי, זה גם לא קשור בצורה חזקה למחזור השינה-ערות בכל אופן. |
ציטוט:
עכשיו שאלה.....למיטב הבנתי אכילה של הרבה שומן רווי בתפריט יכולה לגרום לעלייה של הכולסטרול בגוף-אני טועה? |
למי שצריך
yaer-bm@012.net.il |
ציטוט:
אם אתה עוסק בספורט וצורך מספיק חומצות שומן חיוניות ושומר על רמות אינסולין נמוכות אין סיבה שיהיה לך בעיות כולסטרול גם אם תצרוך אותו בכמויות מידי יום |
ציטוט:
|
אל תביא ביד בחיים שלך
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ