![]() |
בקשה לתמונות עדכניות של מפתחי גוף ישראלים
של מתחרים מקצועיים (אביב עומר-ניגרי,האדמור,גלעד וכו')
יש למישהו תמונות שלהם כרגע?או לפחות נתונים? |
מצטרף לבקשה מעניין אותי לראות אותם עכשיו
|
להבאאאאאאאאאא תדע!!!
את השאלה רושמים בכותרת גם!!! שונא את אלה שרושמים!! כותרת : מהיר ועצבני 4 !! תוכן : איפה אפשר להוריד? אנשים שצריך להרוג! |
שאחד המנהלים יערוך בבקשה...
|
ביאסת לי את התחת
|
דוגרי,חשבתי אתה מביא תמונות עדכניות,ביאסת רצח עכשיו הרסת לי את היום אני הולך להתאבד
|
חח אני כעת על 98 חטוב לא רע באופן יחסי, כלומר וורידים באמות ובבייספס, ויש עקבות של ריבועים.
התחלתי ביום ראשון סוג של חיטוב מאוד מתון, רק כדי להתחדד קצת ולהרגיש טוב עם עצמי בקיץ הזה. בחורף הבא אני רוצה להגיע לאזור ה 105 נקי יחסית, ולעלות עוד קטגוריה ב 2010. לגבי תמונות כרגע אני מעדיף שלא. |
אתה תתחרה באוגוסט הזה?
|
אם אמרתי שאני עושה חיטוב מתון אז זה נראה לך כמו הכנה לתחרות?
השנה אני אתרווח בקהל. |
ציטוט:
שמועות אומרות הולך לשבת לידך אשכנזי ממושקף שיהיה מאוד מאוד אנאבולי באוגוסט :) :king: |
ציטוט:
אפילו לא תעלה תמונות רגליים?איפה גלעד שצריך תמונות רגליים כוס אמק,זה יש לו רגליים בלי עין רעה 5 בתים. |
יש לי תמונה של הרגליים של גלעד אם הוא יתן אישור אני אעלה
|
ציטוט:
הניגרי כבר אנבולי אם אתה מבין... צריך לשריין שורה לעוד כמה מכובדים שיישבו איתנו אחי... אגב אני ואתה מתראים עוד קודם, בסוף החודש בהרצליה כידוע לך והמבין מבין... |
ציטוט:
גלעד מפלצת, ובנאדם זהב. הרגליים שלו זה באמת דבר נדיר. חבל מאוד שהוא פרש מהפורום, אבל צריך לכבד את החלטתו. |
הי, :)אני שמח שמתעניינים בהתקדמות שלי ובכלל. מבטיח תמונות עדכניות ונתוני גוף בקרוב. להזכיר שהשנה אני לא מתכוון להתחרות, :( מה לעשות הדרך הטבעית לא קלה והשיפור מגיע לאט לאט :Embarrassment:
|
ציטוט:
כן היום דיברתי איתו,אולי תעלה איזה תמונה של 4 ראשי ?בחיים לא ראיתי תמונות רגליים שלך באוף סיזן או משו. |
ציטוט:
באמת יפה יהיה ליראות תמונה שלך. |
לדעתי מי שלא מוריד תמונות ורק מדבר ונח כמו דוב בשינת חורף עמוקה פשוט לא מוריד תמונות או בגלל שהוא לא נראה טוב יחסית או בגלל שהוא מפחד מביקורת שלפי דעתי אמנם קשה לשמוע ביקורות לא טובות אבל זה אמור לתת מוטיבציה. ראבק תלמדו קצת מהאמריקאים אנחנו רןאים תמונות שלהם כל הזמן.יש לנו כמה שמעלים תמונות יוסי אדרי למשל גלעד ראיתי גם כמה של סטס.
האדמור אני לא מתכוון אלייך אתה בניגוד לאחרים טיבעי ולוקח זמן לראות תוצאות בניגוד לאחרים שהם"אנבוליים". יאללה תמונות תהיו אמיצים...... |
ציטוט:
|
ציטוט:
רק אלכוהול? אני מצפה ממנו לדאוג לנו גם לשייקים הכי טובים שיש. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ