![]() |
התוכנית אימונים של ברוס לי.
אני קראתי בויקיפדיה שברוס לי היה מסוגל לבצע 50 מתח על יד אחת.
מישהו מוכן להסביר לי איך זה הגיוני למרות התוכנית החסרת הגיון שלו? הוא ביצע אותה 3 פעמים בשבוע ובימים שנשארו הוא פשוט היה רץ ומתאמן באומניות לחימה. ציטוט:
|
זה בגלל הגנטיקה שלו. לנו בפורום אין את הגנטיקה הזאת ולכן תוכנית כזאת לא תעבוד עלינו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בכל זאת , עם כל הכבוד לגנטיקה , אתה מסכים איתי שאפילו לאדם עם גנטיקה מצויינת , התוכנית הזאת לא תביא אותו ללבצע 50 מתח על יד אחת , זה פשוט מטורף! תחשוב על הסיבולת והכוח שדרוש לזה.
|
ציטוט:
|
הבן אדם היה עילוי פיזי
הוא היה יכול לתת למישהו אגרוף (ויש את זה מצולם ) ממרחק של 3 סנטימטר , ולהעיף ת'בחור לקיבינימט |
|
http://img5.imageshack.us/my.php?image=bruceleek.jpg
עם כל הכבוד לברוס לי, אין מצב ל50 מתח ביד אחת. אם כן, אני מוריד את הכובע, אבל אני לא חושב שזה נכון |
ציטוט:
הוא באמת היה נורא חזק!!! נראה לי מגזימים עם ה50 מתח אבל אני לא אופתע אם 10 או 20 אפילו הוא יכל לעשות (לא שאפשר להוכיח את זה עכשיו ><) ובאמת יש כאלה שאומרים שהוא פשוט נולד "שונה" ובגלל זה הוא היה נורא חזק ויש כאלה שאומרים שזו פשוט עבודה מסורה ורצינית של תקופת חיים שלמה... |
ציטוט:
|
אתם יודעים מזה 50 מתח ביד אחת? לא נראה לי שזה אפשרי גם על חומרים :\
|
מה גנטיקה?
כל החיים שלו הוא התאמן באומניות לחימה, זה כמו הנזירי שאולין האלה, לכל הנזירים יש גנטיקה אלוהית? איפה אתם חיים בכל מקום דוחפים גנטיקה גנטיקה |
הוא גם הצליח לזרוק גרגיר אורז באויר ולתפוס אותו במקלות סינים
|
שמעו, יש לי בחור במכון, שלא יודע להתאמן, לא על חומרים ולא גדול בטירוף שעושה 12 מתח על יד אחת, ככה שחמישים לא נשמע לי לא סביר - בהתחשב ביחס משקל-כח המטורף שהיה לו.
|
יש לי חבר שיש לו כוח מטורף !! הוא עושה 100 שכיבות שמיכה על יד אחת.. ואפילו הוא לא מתאמן במכון..
היה בילדות בהתעמלות קרקע וזהו.. אין עליו כמעט מסה . נראה לי שהוא עושה 50 עם יד אחת |
הכוונה יד אחת או שיד אחת מחזיקה את השניה שמחזיקה את המוט?.
כי בדרך השניה זה לא מפתיע אבל יד אחת נטו זה מטורף |
אני נוטה להאמין, נתחיל מזה שלויקיפדיה אין מה לשקר ונסיים בזה שהוא התאמן כל החיים שלו באומנויות לחימה :) לא צריך לדעת יותר מזה בשביל לדעת שהוא מסוגל לעשות את זה...
|
זה שאתה מתאמן כל החיים באומנויות לחימה לא נותן לך כוח בלתי מוגבל, בן אדם ששוקל לא יודע..70-80 קילו? לא יכול להגיע עד לסף מסוים של כוח, ואני בחיים לא ראיתי מישהו שדוגרי עשה 50 מתח עם יד אחת בלי להחזיק אותה, צריך בשביל זה כוח ברמה מטורפת..
וopaland אתה בטוח שחבר שלך עושה 100 שכיבות סמיכה על יד אחת? גם זה נראה לי קצת לא הגיוני :S |
ווא זה חזק הוא
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ