![]() |
צבע עור
יש הרבה יתרונות לעור שחום השריר נראה יותר יפה יותר אסטתי.
השאלה שלי אם יש יתרונות לעור לבן? אני לא לבן ברמה של קיר או קוטז אבל ההפך הגמור משחום |
ציטוט:
ככל שהעור שלך כהה יותר , רואים יותר טוב חיטובים וכו' אין מה לעשות אשליה אופטית שכזו ... :) תגיד תודה שפשוט לא היה לך מעל 100 שנה דיכוי כי אתה שחור |
חחחחחחחחח
היתרונות לעור לבן זה שהסיכוי שלך לעבור סלקציה במועדון גדול יותר |
תגובה
בעלי עור שחום צריכים להיות הרבה זמן בשמש כדי לספוג ויטמין d כי המלטונין בעורם מונע מויטמין ה-d המגיע כמובן מקרני השמש להיספג בתאי עורם . ויטמין d מונע את כל סוגי הסרטן וועוד תפקידים רבים ראה ויקיפדיה על חשיבותו הרבה.
|
פותח הפוסט השם משפחה שלך אומר הכל חחחחחחחחחחחחח..
|
ציטוט:
מוסקוביץ' = אשכנזי |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה לא כל כך נכון מה שנאמר פה..
אני לא לבן ולא שחום.. בין לבין כזה.. ואני יכול להגיד לכם שככל שאני נהיה יותר שחום רואים את החיטובים פחות.. (ולא זה לא קשור לעליית אחוזי שומן ובלה בלה בלה פשוט ככל שאני יותר לבן הם יותר בולטים! ) |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה גם שעור שחום מגן מפני השמש במידה מסויימת. אם יצא לכם לראות בים או בסתם מקום מישהו/מישהי בעל/ת עור לבן שגופה/גופו מלא בנמשים ונקודות חן עקב חשיפה לשמש, מה שאצל בעלי עור שחום כימעט ואין. וזה בגלל שהעור השחום יוצר מאין הגנה מהשמש. לא סתם במדינות אפריקה האנשים שם יותר כהים מאנשים מאירופה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למי שיש עור שחום לא אומר שהוא חסין מפני השמש, אלא יש לו יתרון על פני אנשים לבנים מפני פגיעות השמש. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ