![]() |
צריך המלצה על תוסף.
אני הולך לקנות קריאטין מחול, עכשיו הקריאטין עצמו יעלה לי בערך 18-20 דולר(מונו כנראה של אופטימום או חברה איכותית בסגנון), עכשיו יש לי עוד 30 דולר+- לקנייה(אני רוצה להגיע ל50$, כי אם אני כבר עושה קנייה, אז עדיף להגיע ל50$, כי זה הגבול שהמכס לא בודק את הקנייה בו, אז יותר משתלם לי להגיע ל50$).
קיצר יש לי 30$ ואני רוצה המלצה לתוסף. יש לי אבקת חלבון, מולטי ויטמין, אומגה 3, קריאטין(שאותו אני מזמין), bcaa אז אל תמליצו לי עליהם. חשבתי על HMB/CELLMASS/NO-explode/purple wrath, מה אתם אומרים? |
ציטוט:
celllmass לפי מה ששמעתי סתם חרטה ודרך אגב שמעתי שפעם הגישו תלונה לבית המשפט על המוצר זה נכון ? |
וואלה אין לי מושג HMB אתה אומר? באמת אתה לא היחיד שהמליץ לי להוסיף אותו, גם 2 חברים טובים שלי אמרו לי לזרוק אותו לחבילה, סבבה כנראה שאותו אני אזמין(התלבטתי בינו לwhite flood, שזה תוסף N.O עם כמות גדולה של beta-alenine).
|
הכל חרטא.
רוצה משהו עובד שעולה כמו חול?קפאין. 5$ לקופסא של 100 כדור. אבל שים לב לדמי משלוח,אל תשכח שה50$ זה כולל משלוח. לכן אתה לא תצליח להזמין לא no ולא נעליים. |
לא האמת שזה 50$ לא כולל משלוח כדי לעבור בדיקות מכס.
וכדורי קאפין? יש לי קפה שחור בביתd: לא זקוק לקפאין. קיצר הזמנתי תhmb. |
ציטוט:
|
לא רוצה להקשיב יש לי חבר שעובד במכס, לא אכפת לי מה הם אומרים אני יודע איך מתנהלים שם הדברים.
|
המכס בודקים הכל ואם בא להם הם ישאירו תחבילה אצלם
מעל 50$ אתה פשוט לא משלם מס של 15.5% |
מניסיון סלמס זה בנזונה של דבר
|
ווהאו ווהאי חברים תאמינו לי אני יודע את חוקי המכס, בקשתי המלצה על תוסף:)
האמת עדיין לא הזמנתי את הhmb, פשוט יש לי bcaa, אפשר לשלב אותם ביחד? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ