![]() |
שאלה/תרגילי קודש
אפשר להשתפר גם בלי סקוואט,דדליפט,מיליטרי?
יעני לעשות במקום זה לחיצת רגליים ולחיצת כתפיים בהתאמה? או שחייבים לעושת סקוואט כדי לראות תוצאות ברמה הגבוהה? |
מן הסתם שכן..
אבל כדאי לשלב אותם. |
יעני משתפרים אבל פחות??
|
במקום לעלות יורדים במשקל
|
ציטוט:
זה יותר יעיל. אפשר להתקדם בלי, פשוט חבל לוותר על תרגילים כאלה. |
בטח שכן ..
לדעתי מיליטרי לא שונה מלחיצת כתפיים עם דאמבלים אבל דדליפט סקוואט ובנץ' ( אפשר להגיד גם בנט רוז ) הם הבסיס לפיתוח הגוף |
סקוואט הוא התרגיל הכי חשוב שקיים בפיתוח גוף. אפשר להחליף גם אותו וגם את המיליטרי אבל רצוי שלא
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סקוואט אין מצב להחליף.
דדליפט אפשר להתקיים בלי וגם מילטרי. התאמנתי חצי שנה בלי סקוואט..סנטימטר אחד לא עליתי ברגליים. איך שהתחלתי סקוואט ההיקף רגל עלה ב3 סנטימטר.(אחרי חודש וחצי בערך) והייתי טוחן לג אקסטנשיין..סקוואט זה פשוט התרגיל.נותן גירוי מטורף. |
ציטוט:
תכנית טובה צריכה להתבסס על התרגילים האלה. מיליטרי ניחא, אבל דדליפט ? |
השריר יתפתח מכל גירוי..
אתה יכול לבצע תרגילים "משניים" ולהתפתח באותה מידה , העיקר שהתזונה תהיה נכונה .. זה אינדודואלי , כל אחד ומה שעובד עליו הכי טוב .. זה לא אומר שצריך להזניח הכל או את תרגלי "הקודש "... |
קראתי לא מזמן שתרגילים מורכבים מעודדים יצירה של חלבון או משהו כזה...
מישהו יכול להרחיב אולי בנוגע לזה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חצי שנה עשיתי דדליפט חצי שנה לא עשיתי דדליפט,ההיקפים עלו באותו קצב. אני לא אומר שדדליפט זה לא תרגיל מורכב וחשוב שכדאי להכניס בתוכנית,אני רק מדגיש,דדליפט זה לא חובה כמו סקוואט.כי אפשר להחליף תרגילים בדדליפט והשרירי מטרה ייתפתחו יפה. דדליפט-דו ראשי ירכי+גב תחתון דו ראשי ירכי-סקוואט רגליים רחבות,כפיפות ברכיים בישיבה/בעמידה. גב תחתון-כפיפות גב בשכיבה(או על ספסל רומי) |
ציטוט:
|
ציטוט:
איפה תראה שיפור בדדליפט חוץ ממשקלים?אני מדבר על שריר מטרה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ