![]() |
מה ההבדל בין צ'מפיון מאס לסיריוס מאס?
השתמשתי ב-IsoGainer, סיימתי 2 פחים.
עשיתי פגישת יעוץ עם חן, והומלץ לי שם על צ'מפיון מאס. אחלה אבקה, אבל לעזאזל! סיימתי אותה בשבועיים! ביום ללא אימון אני לוקח בוקר וצהריים (אני בצבא אין תחליף אחר) ביום של אימון בוקר צהריים ואחרי אימון. 4 אימונים בשבוע. וזה מעצבן אותי כל שבועיים לקנות גיינר, זה גם חור רציני בכיס! מה ההבדל בין צ'מפיון מאס לסיורס מאס? יחסים קלריות וכאלה? חשבתי לקחת את השק 5.5 קילו שיחזיק לי יותר פשוט... תודה! |
ההבדל הוא בערכים ביחס בין חלבון פחמימה בשומן וכו' ..
מה שיותר מתאים לך לתפריט תיקח |
אני יודע שההבדל הוא בערכים בין היחסים
לכן שאלתי :] מישהו יכול לדייק יותר בבקשה? ההתלבטות היחידה שלי היא בגלל שאני לא רוצה לעלות באחוזי שומן, ואני יודע שהיחס פחמימה \ חלבון היא 1-5 משהו כזה? |
הסיריוס מאס יותר קיצוני מבחינה קלורית ויחס פחמימות...
בכל אופן אני ממליץ לך לנסות לקמבן קלוריות וערכים מאוכל כי זה באמת חור בכיס לקנות כל שבועיים גיינר. |
כמעט ואין הבדל
צמפיון מאס יחס 1:4 סריוס מאס 1:5 צמפיון מאס 3 ק"ג סריוס מאס 5.5 ק"ג אם אתה במאסה לך על סריוס מאס זה כמעט כמו הצמפיון מאס רק יותר זול |
כן כמו שחשבתי, זה הבדל דיי קטן.
השאלה היא איך הגוף שלי יגיב לזה.. באמת שבקיץ אני ממש שונא לעלות בהרבה אחוזי שומן, אומנם אני במסה, אבל אני רוצה לשמור על פרופרציה ולעלות במינימום אחוזי שומן (אני יודע שאין דבר כזה "לעלות נקי") |
תשמע אם אתה עם חן אין לך מה לדאוג
אם אתה מפחד להשמין אז דבר איתו אני בטוח שהוא מחשב לך את הגיינר בסך הקלוריות שלא תהיה במאזן חיובי מוגזם ואז אתה כמעט ולא משמין ועולה יחסית במאסה נקייה |
תודה, כנראה שאלך על הסריוס מאס..נסיים שק אחד ונעבור לחיטוב.
|
שלאחד יש צ'מפיון בהתחלה ולשני יש סיריוס בהתחלה....אה והערכים.
|
וואי תסלחו לי אם זה נשמע טיפשי, אבל זה ממש קל לטחון כמו חזיר ביחס של 5 גרם פחמימות לגרם חלבון, למה להוציא מלא כסף על גיינר?
|
כשאתה חייל, ואין לך ארוחת בוקר, ואין לך ארוחה בין צהריים לערב (12 צהריים ו-6 בערב)
אין לך הרבה ברירות. |
מי זה חן?
|
זה שעושה פגישות יעוץ ייחד עם גיל גרנות.
|
ציטוט:
בן כמה אתה ? :) |
כן מעומר, בן 20..
למה ? איך ידעת ? |
ציטוט:
ודבר שני פשוט הייתה לי חברה מעומר ... |
וואלה? איך קוראים לה?
|
ציטוט:
לא בטוח שאתה מכיר ... היא גדולה ממך האמת |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ