![]() |
בייספס...
האם התרגיל הזה- http://exrx.net/WeightExercises/Brac...ationCurl.html
מפעיל הרבה את הבייספס? |
אם אתה שואל אם זה תרגיל טוב אז כן הוא אחלה...
|
תודה רבה
|
ממש לא זה יותר לבריאכליס
עדיף כפיפת מרפק דאמבלים בעמידה או מוט |
אחלה תרגיל
|
יש לי עוד שאלה...איך אני יכול לעשות את הכפיפה עם מוט, כי אני לא רוצה לעשות את זה בעמידה, אני פוחד על הגב...איך אני יכול לעשות את זה שלא יהיה כנג הגוף שלי? כאיךו שלא ילחץ על החוליות והגב?
תודה מראש!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא יהיה לך שום לחץ על הגב והכל יהיה מצוין אין לך מה לפחד.:bye1: |
אתה יכול לעשות פטישים או כפיפת מרפקים על ספלס 45 מעלות לפנים אם אתה צפחד על הגב. למרות שבכל תרגיל אם תעבטד בטכניקה נכונה לא תזיק לשום דבר.
|
אני עושה כפיפות מרפקים בעמידה עם פישוק קל ולא מרגיש שום לחץ על הגב
ולדעתי בעמידה יותר עדיף לעשות כפיפות מרפקים עשיתי מלא זמן בישיבה והיו לי כאבים בעמידה הכאבים התבטלו.. אני עושה גם פטישים בעמידה יד יד עם פישוק קל מרוצה מאוד מה דעתכם על לעשות תתרגילים הנ"ל בעמידה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני יודע שפטישים עובד על האמה גם
אבל לא עניתם על השאלה במקור פורסם על ידי יוסייי אני עושה כפיפות מרפקים בעמידה עם פישוק קל ולא מרגיש שום לחץ על הגב ולדעתי בעמידה יותר עדיף לעשות כפיפות מרפקים עשיתי מלא זמן בישיבה והיו לי כאבים בעמידה הכאבים התבטלו.. אני עושה גם פטישים בעמידה יד יד עם פישוק קל מרוצה מאוד מה דעתכם על לעשות תתרגילים הנ"ל בעמידה? |
אפשר לעשות אותם גם בעמידה.
|
אפשר לעשות את התרגיל בעמידה זה לא ממש משנה ואולי אפילו עדיף.
ומה רע בלעבוד על הברכורדיאלס? אני אישית נותן תרגיל לבייספס/ברכיאלס תרגיל לברכורדיאלס ותרגיל לאמות והיד גודלת מצויין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
אפשר לעשות כפיפה עם מוט w לא בעמידה אלא בישביה בפריצר ..
אצלנו כולם עובדים עם הפריצר (מי שלא יודע זה כיסא כזה עם תמיכה לידיים מתחת לבית השחי) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ