![]() |
חייב העמסת פחממות בחיטוב?
אני חודשים בחיטוב ועד עכשיו לא עשיתי העמסת פחממות בכלל
ועשיתי רק 2 צ'יטים כל החודשים -חודשים וחצי האלה... עכשיו רציתי לדעת אם צריך לעשות העמסות??? יוצא לי גרעון ביום של 400-450 קלוריות. מה אתם חושבים? להמשיך ככה?? דרך אגב אני מתן לטחון איזה 6 מגשי פיצה אני מת לאכול כבר אוכל טוב!!!!!!! :unsure: |
רצוי לעשות העמסות בכל חיטוב לפחות פעם ב-10 יום
ואתה יכול להכנס לגרעון קצת יותר גדול |
חייב לא,אבל תעשה צ'יט פעם בשבוע עם אתה לא עושה העמסה.
|
אני כבר חודשים וחצי בחיטוב, תאמת אני די נתקע בשלוש שבועות החארונים ובקושי מוריד נמאס לי כבר מהחיטוב הזה איך אני מסיים אותו כבר?!
גם אין לי כח כמעט לאימונים אני ירוד במשקלי עבודה כמעט בכל התרגילים.. מה אני עושה?! |
אם אתה חודשיים וחצי לא עשית העמסה אני ממליץ לך לעשות זה יתן שוק לגוף ...
|
מה לאכול בהעמסה וכמה??? ומספיק העמסה עכשיו ולעוד 20-25 יום?
|
תעשה כל 8-14 יום העמסה
|
אתם מוכנים להסביר מה זה אומר העמסה?? מה לאכול בהעמסה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נסה לשלב יהומבין (זה חוקי בארץ אל תמחקו חח) וקפאין. אך ורק לפני אירובי או שאתה רוצה להרגיש איך זה התקף לב, אז תקח לפני אימון אנאירובי. ואם שוב אתה תקוע תעשה cc זה פשוט חיטוב עם פחות מ40 גרם פחמימה והעמסה פעם ב10 יום |
ציטוט:
|
סבבה.... אין פשרות להחליף בצ'יט? אני מת לדפוק 2 מגשי פיצה
ולה בהמעסת פחממות נמנעים מלאכול קצת שומן? |
ציטוט:
וצ'יט פעם ב לא יכול לעשות לך כלום |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי בשריר אין הרבה פחממות והמטרה היא להחדיר הרבה פחממות,וכשאר אני עושה צ'יט אני מחדיר גם הרבה שומנים?? זה העניין?? ויש לכם רעיון על איזה אוכל טעים באמת טעים לא כמו החסות האלה שאינ אוכל כל החיטוב יש שיש בו הרבה פחממות ואשר להינות ממנו כמו פיצה ,המבורגר וכ'ו??? תודה :) |
ציטוט:
|
באלי מאוד חחח :) :) :)
|
נראלי שאין לך אופי ואתה הולך להישבר תוך כמה שבועות מה זה באלי מאוד מי אמר שחיטוב כיף לעשות קח את עצמך בידיים מה אתה כוסית?
|
מה הרעיון בהעמסה?
הרי אם אני עושה חיטוב כמו שצריך אז אני לא מפרק שריר, למה אני צריך העמסה? |
לבלבל את קצת חילוף החומרים הבנתי שזה ממש עוזר אפילו יותר להוריד במשקל
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ