![]() |
סקוואט בסמית שווה משהו?
סקוואט בסמית שווה או שכבר זה אותו דבר כמו לעשות לחיצת רגלים?
|
אני עושה סקוואט בסמית' כרגע כי אין אפשרות אחרת, ועשיתי גם סקוואט חופשי עם משקל יפה, שמע תמיד עדיף חופשי אבל לדעתי סקוואט בסמית' הרבה יותר קורע מלחיצת רגליים ואני מרגיש שזה עובד על יותר שרירים.
אני אישית גם הגעתי לכל המשקולות בלחיצת רגליים (שזה לא מי יודע מה) גם במכון עכשיו וגם בקודם אז נתקלתי בבעיה... |
זה בסדר גמור לעשות סקוואט בסמית
|
סקוואט בסמית' משלב פחות מייצבים ולכן הוא פחות יעיל מסקוואט חופשי אבל אם אין ברירה אז סקוואט בסמית' עדיף מכלום
|
סקוואט בסמית הוא בדיוק כמו סקוואט חופשי , ההבדל ביניהם הוא ממש שולי.
אולי בסמית המיצבים עובדים פחות , אבל שאין איך לעשות סקוואט חופשי , סקוואט בסמית זה לא כזה נורא. |
ציטוט:
סקוואט חופשי או כלום אן מוט ואלימפי קח תמוט של הבנץ אן מוט של בנץ? עבור מכון. בלי סקוואט חופשי אתה לא שווה שום דבר:1: |
ציטוט:
|
יש לי אפשרות חופשי אבל אני מת מתתת מתת פחד על הגב שלי =[[[
בסמית פחות מסוכן. |
ניסית כל יד לקחת דאמבל ועם ידיים בצידי הגוף לעשות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא מפחד על הגב ולפי מה שאני מבין גם הטכניקה שלו לא מושלמת עדיף שבנתיים יעשה בסמית' עד שירכוש את הטכניקה הנכונה ויפסיק לפחד.. לבנתיים זה מצויין... כשאתה מרגיש שאתה יכול תעבור לחופשי |
ציטוט:
|
ציטוט:
פותח הפוסט תעשה בסמית אם אין אפשרות אחרת |
ציטוט:
למרות שאני חושב שסקוואט בסמית זה פשושי |
ציטוט:
|
תודה חברס.
ביינתים אני עובד בסמית עד שאתרגל לזה.. שאני ירגיש מספיק בטווח אני יעבור לחופשי. אין לי איך לצלם אותי עושה סקוואט. שאלתי אנשים במכון הם אמרו שאני עובד בסדר. אני לא יודע אם זה באמת נכון או לא.. |
נמאס מכל התיכוניסטים שחושבים שסקוואט או דדליפט זה החיים ומי שלא עושה את זה "לא קיים". חבר'ה תתגברו ותתבגרו.
|
ציטוט:
ואיך בדיוק הוא ירכוש את הטכניקה אם הוא לא יעשה סקאווט חופשי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ