![]() |
מה עדיף? 2 שאלות
איזה תרגיל יותר מאמץ את היד האחורית, לחיצה צרפתית או לחיצה באחיזה צמודה?
איזה תרגיל עדיף ליד הקדמית, כפיפת מרפקים או פטישים? |
ליד הקדמית- כפיפת מרפקים.
ליד האחורית, שני התרגילים הם אחלה. |
כפיפת מרפקים היא התנועה שאתה מבצע, פטישים זה כינוי לכפיפה במיד פוזישן.
אם כבר, אתה משווה בין כפיפות מרפקים בסופינציה (אגודלים לכיוונים שונים), לבין כפיפת מרפקים במיד פוזישן (אגודלים לתקרה). ובשביל היד הקדמית הכפיפות בסופינציה יהיו טובות יותר. |
מה עדיף לגב, בנט אובר עם משקולות או מסור?
ד"א, Eyeseen כמה זמן אתה מתאמן? |
בנט אובר עם משקולות = מסור
|
התכוונתי לזה:
בנט אובר עם משקולות: http://www.muscleandstrength.com/exe...bbell-row.html מסור: http://www.muscleandstrength.com/exe...bbell-row.html מה עדיף? |
אין סיבה לעשות את התרגיל הראשון אם יש לך מוט במכון. ומה עדיף? אין משהו שיותר עדיף. כל אחד והייתרונות שלו. אני לא יכול להגיד לך ב-100% מה ההבדל בין בנט אובר למסור מבחינת העבודה על השרירים אבל אני חושב שהאמה עובדת חזק יותר במסור.
|
ציטוט:
|
אחלה גוף...
כשאני עושה מסור אז אני לא בטוח שאני מאמץ את הגב, אני מרגיש את היד ושריר מאחורי הכתף. ובזמן שמטים קצת את הגב לכיוון של היד שיורדת למטה, אז אני מרגיש יותר טוב את השריר מאחורי הכתף. זה אמור להיות ככה? ועוד משהו... אי אפשר לעשות 3 סטים של מסור, נכון? כי צריך לעשות כמות סטים שווה בכל יד אז אפשר רק 2 סטים ביד ימין ו-2 בשמאל. |
ציטוט:
|
איזה חלק בגב אני אמור להרגיש?
|
אם אתה עובד בטכניקה נכונה זה יעבוד על הרחב גבי, בין אם תרגיש או לא תרגיש אותו.
|
בנט אובר עם מוט תרגיל תותח תעשו רק אותו!!
|
בנט אובר תרגיל מצויין לגב, לדעתי תרגיל שצריך להיות בכל תוכנית של מישהו שמתאמן מעל חצי שנה.
|
ציטוט:
גב ישר(אפילו מתאמץ לעשות בקשת), הברך שעל הספה ב-90 מעלות, הרגל השנייה על הריצפה קצת מכופפת, היד שעל הספה ישרה קצת בהטייה קדימה כמו בסרטון, היד עם המשקולת ישרה ואני משתדל לא להוזיז שום חלק בגוף חוץ מהיד כשאני מבצע את התרגיל. כשמורידים את היד אז צריך להטות את הכתף למטה? צריך להישען על היד המחזיקה בספה או להשאיר אותה תמיד ישרה כולל הכתף? הגב צריך להיות מקביל לריצפה או כמעט מקביל(כמו בסרטון)? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ