![]() |
תרגילים לרוחב בכתפיים.?
יש תרגילים מיוחדים שנותנים רוחב בכתפיים? או שבכללי לעבוד על הכתפיים יתן לי רוחב?
אם אפשר המלצות לתרגילים שמרחיבים את הכתפיים .. תודה רבה |
רוחב זה בעיקרון גנטי.
עבודה על הכתפיים אמורה "להרחיב" אותם קצת... בעיקרון אם אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר , זה גנטי. |
תעבוד על גב - מתח
כתפיים |
לא חושב שתוכל לשנות את הרוחב
זה המבנה גוף, הוא מעצמות לא משרירים אבל אם תגדיל את שרירי הכתפיים יכול להיות שזה יעזור גם גב יכול להיות יעזור |
גב רחב יתן אשליה של כתפיים רחבות.
|
גב.
עבודה על כתפיים לא תעזור הרבה שזה מגיע לרוחב.... |
תעבוד על כתפיים ועל הגב כמו שצריך ותתרחב יותר
|
ציטוט:
גם עכשיו אני די פיזי אבל עדיין צריך להתחזק...ואיזה תרגילים יש למפשעות בלי מכונה? אם יש בכלל.? |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש שלושה מושגים שתשתמש בהם כשאתה רוצה להתאמן- כוח מרבי- העלאת המשקל המרבי להרמה אחת היפרטרופיה- גדילה פיזית של השריר למראה סיבולת- יכולת לבצע הרבה חזרות ויש מושג שלא יודע אם אפשר להכליל ביניהם- כוח מתפרץ שזה למשל אגרוף או קפיצה. איך יעזור לך לכדורגל אחד הדברים האלו אני לא יודע, תחשוב עכשיו טוב מה אתה צריך באמת. |
תראה בתור אחד שמשחק המון כדורגל ושיחקתי בעבר בקבוצה אני יכול להגיד לך שסקוואט יעזור לך המון מבחינת כוח גם בעיטות וכו' וכוח מתפרץ שזה אחד המרכיבים בשחקן טוב!
|
אם אני אעזוב לרגע את העניין הגנטי, אין ספק שבשיל רוחב הכי חשוב זה כתף אמצעית יחסית דומיננטית
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כתף הרבה יורת חשובה מגב בשביל הרוחב
|
אתם יכולים לתת לי תרגילים עם משקולות ולא עם מכונות? עם מוט ארוך ועם משקולות בודדות
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ