![]() |
תפריט מסה מחודש
תפריט מסה מחודש:
ארוחת בוקר: יוגורט 3% 3 כפות אגוזי מלך 4 משמשים כוס חלב 3% כוס צ'ריוס בית ספר: 4 לחם מלא 6 פרוסות פסטרמה הודו כפית גדושה טחינה כפית גדושה חומוס בננה ארוחת צהריים: 100 גרם חזה עוף 100 גרם רוסטביף 200 גרם תפוחי אדמה ארוחה לפני אימון: קפה שחור 2 סוכר ארוחה אחרי אימון: טונה בשמן 4 תמרים מיובשים 2 לחם לבן ארוחת ערב: 100 גרם חזה עוף 150 גרם רוסטביף 200 גרם תפוחי אדמה ארוחה לפני שינה: קוט'ג 5% גבינה צהובה 9% ערכים: קלוריות- 3037 קלוריות פחמימות- 296 גרם חלבונים- 244 גרם שומן- 85 גרם סיבים- 31.3 תודה. |
תפריט טוב יש לי דומה לזה מי בנה לך?
|
אני חושב שקצת הגזמת עם החלבון
|
נתונים שלך? גובה\משקל?
|
סך הכל בסדר, אתה יכול להוריד קצת חלבונים, זה יותר מידי לא!?
|
הכל בסדר ואגב קפה שחור לא נחשב ארוחה, תוריד קצת חלבונים לא יזיק
|
גדשניק אם אתה יכול להשאיר את מסן שלך או אי סי יש לי כמה שאלות לשאול אותך
|
ציטוט:
248998478 |
איך אני יכול להוריד חלבון?
|
אוקיי הנה התוכנית המחודשת...
תפריט מסה מחודש: ארוחת בוקר: 3 כפות אגוזי מלך 4 משמשים כוס חלב 3% 2 כוסות צ'ריוס בית ספר: 2 פיתות 6 פרוסות פסטרמה הודו 2 כפיות טחינה 2 כפיות חומוס בננה ארוחת צהריים: 150 גרם חזה עוף 200 גרם תפוחי אדמה כף שמן זית ארוחה לפני אימון: קפה שחור 2 סוכר ארוחה אחרי אימון: טונה בשמן 4 תמרים מיובשים 2 לחם לבן ארוחת ערב: 150 גרם רוסטביף 200 גרם תפוחי אדמה כף שמן זית ארוחה לפני שינה: קוט'ג 5% 2 לחם ערכים: קלוריות- 3163 קלוריות פחמימות- 375 גרם חלבונים- 199 גרם שומן- 88 גרם סיבים- 32.8 |
אם תצליח להסתדר עם הכמויות, בהצלחה!
ועדיין לא אמרת משקל וגובה |
אוקיי אז הנה:
גובה- 1.76 משקל - 66-7 גיל- 15 |
פשש התפריט המוחדש יותר, נראה באמת טוב!
בהצלחה אחי. |
אחי,תפריט טוב אבל מרוב רוסטביף אתה תמשכן את הבית:|
|
מה זה רוסטביף?
|
זה סוג של בשר בקר, אבל יחסית אם מעט שומן! אחלה דבר (מאוד טעים!)
|
וואלה?
כתבתי בגוגל ומצאתי גם סינטה זה סוג של זה? דרך אגב איפה יש ערכים שלו? לא מצאתי בגלינגו הזה... |
ציטוט:
הוא יכול לקחת את אותו נתח ולעשות ממנו סטייק על הגריל |
איזה נתח זה? סינטה? או כל סוג שהוא של בשר?
|
כן זה יוצא 1.150 קילו לשבוע, הרבה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ