ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   פאק,מה זה? יכול להיות סימני מתיחה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=54397)

avishav1 26-05-09 21:46

פאק,מה זה? יכול להיות סימני מתיחה?

היי,לפני חודש,לפני תחילת החדר כושר שאלתי פה "מה זה סימני מתיחה"
אמרו לי "תגדל תבין" אמרתי "סבבה"
עכשיו אני שם לב שמתחת לשכמות יש כאילו שריטות אדומות אבל שמעבירים על זה את היד לא מרגישים כלום.

אז זה סימני מתיחה? אם כן,מה זה אומר?

גד"שניק 26-05-09 22:10

שאתה גודל, זה טוב.

jfolk 26-05-09 22:13

זה אומר שאתה גודל
כדי שלא יהיה יותר תמרח ויטמין c
וכדי שלא יראו תשתזף

נעל 27-05-09 02:01

לי יש 200 כאלה כוסעומו אבל אין מה לעשות...
מישהו בא מסתכל לי על הגב חושב עברתי עינויים והצלפות בכלא הסורי.

בר728 27-05-09 02:04

לי יש יותר חח הרופא נתן לי משחה במריחה אחת סיימתי כמעט חצי ממנה.. נקווה שהיא תעזור במשהו

SaharKazes 27-05-09 03:31

אני פשוט מתעלם מזה.. למרות שזה מתפשט בכל מקום אפשרי

avishav1 27-05-09 13:09

אממ יש לי רק עיגול לא כזה גדול על הגב.
זה הולך להתפשט על כל הגוף? =[[

מתי זה אמור לעבור?
וזה אומר שגדלתי? יאי o:

rotembaroch 27-05-09 14:58

כשמתחילים סימני מתיחה זה אומר שאתה עולה במשקל מהר מדי והעור לא מספיק לבנות תאים חדשים אז הוא "נקרע" הבעיה היא שהתוצאה היא בלתי הפיכה (רק עם ניתוח ליזר) ואפילו אחרי הרבה זמן רואים סימנים .

אני במקומך הייתי לוקח צעד אחד אחורה ומתחיל לעלות ממש נקי, כי כרגע אם תמשיך לעלות באותו קצב יווצרו לך הרבה סימני מתיחה שתצטער עליהם בעתיד מאוד.

king l8 27-05-09 15:18

אל תדאג אחי זה אומר שאתה גודל !

avishav1 27-05-09 18:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rotembaroch (הודעה 838869)
כשמתחילים סימני מתיחה זה אומר שאתה עולה במשקל מהר מדי והעור לא מספיק לבנות תאים חדשים אז הוא "נקרע" הבעיה היא שהתוצאה היא בלתי הפיכה (רק עם ניתוח ליזר) ואפילו אחרי הרבה זמן רואים סימנים .

אני במקומך הייתי לוקח צעד אחד אחורה ומתחיל לעלות ממש נקי, כי כרגע אם תמשיך לעלות באותו קצב יווצרו לך הרבה סימני מתיחה שתצטער עליהם בעתיד מאוד.

רגע רגע.
אתה רציני? לא שמעתי על דבר כזה.
אני במאסה ממש נקיה,שמע,הסימן גם לא כזה גדול...

ואו,אשכרה הפחדת אותי..

גד"שניק 27-05-09 18:39

ציטוט:

נו, זה נעלם אחרי כמה זמן זה לא נשאר לתמיד

TheDrag0n 27-05-09 19:07

ציטוט:

פותח האשכול, אני מבקש ממך להתעלם מהתגובה הזו.

וסתם שתדע..גם אם תעלה הכי נקי שיש..יהיו לך סימני מתיחה.

חג שמח

avishav1 27-05-09 21:49

אז הוא סתם זיין את השכל? O__ם"
הוא אשכרה הפחיד אותי.
דיימ...

נעל 28-05-09 00:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גד"שניק (הודעה 839004)
נו, זה נעלם אחרי כמה זמן זה לא נשאר לתמיד

זה נשאר לתמיד.
הצבע משתנה אבל פס לבן נשאר לתמיד.
אפשר לטפל עם לייזר ושיזוף גם עוזר אבל זה נשאר הפגיעה היא בדרמיס השכבה השנייה של העור והעור מתקן את עצמו בצורה לא נכונה מה שמשאיר צלקות, סימן מתיחה זה בעצם צלקת מתחת לעור שלך, באמצע שלו כזה.

לדוגמא אישה בהריון בד"כ ישאר לה אחרי זה לכל החיים [במידה והיו לה סימני מתיחה בהריון, אם לוקחים משחות קבוע לא יהיה].

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ