![]() |
Lipo6
שלום,
מישהו יכול להגיד איך ה Lipo6? איך הוא בהשוואה ל Hydroxycut ואיך בהשוואה ל Lipo6 X? תודה. |
אם זה מעניין אותך אני יכול לאמר לך למה לא להשתמש באך אחד מהם או במה להשתמש במקומם
|
דבר אחי במה להשתמש במקומם?
|
קפאין
|
וואלה שאלה בקשר לקפאין אחי
יש לי קפה נמס של עלית בטעם אגוזים רציתי לשאול אם 2 כפות + חלב 1 אחוז לפני אימון זה טוב? זה שזה בטעם אגוזים ולא רגיל ניטרלי אמור לפגוע בחיטוב? הכוונה קלוריות מיותרות.?? וכמה מ"ג קפאין יש ב2 כפות? תודהה |
|
מזה השטויות האלה קפאין ?
קפאין ימריץ אבל בליפו יש יוהמבין שהוא עוזר לשרוף שומן עיקש (אומנם במינון קטן של 6 מ"ג ב 4 טבליות) אבל זה עובד הרבה יותר טוב מקפאין בלבד |
כמות גדולה יותר של קפאין יותר יעילה מ ה יו' שיש שם
|
Ce,יותר זול יותר אפקטיבי.
או קפאין בפרט,ליפו הדבר היחיד שיש בו זה סינפרין,קפאין ויוהמבין. הוא לאיבוד שומן עיקש,חוץ מזה הוא מיותר לגמרי |
ציטוט:
אתה מתכוון יעני שמי שבחיטוב חייב שורף שומן כדי להגיע לתוצאות מרשימות? אי אפשר בלי? |
עיקש זה שאתה יורד לאחוז חד סיפרתי
אפשר אבל זה לוקח יותר זמן ומתישהו ניתקעים באחוז נמוך מאוד ולא יודע אם אפשר לקרא לאלו שורפי שומן |
עצה עדיף לך להשקיע בקריאטין אם כבר
|
הבנתי אותך נשמה..
אני בחיטוב שעבר היתי עם xenedrine extreme והלך טוב יעני לא הרגשתי אנרגיה או משהו כזה אבל הגעתי לתוצאות יפות.. אני גם עכשיו בחיטוב בשבועיים האחרונים שלו והשאלה היא אם בכלל משתלם וכדאי לרכוש שורף שומן... ואם כן איזה? מהרשימה (ויטלייף 2000 למרות שהבנתי שהוא חרטה.., קסנדרין שעבר יחסית טוב או קפאין מרוכז ב200 מ"ג לטבליה..) דבר אליי אחי מחכה לתשובה שלך |
אם כבר אז קפאין
|
ציטוט:
עד שיגיע עוברים 5 ימים עד שבוע.. טבליות 60 כל טבליה 200 מ"ג קפאין 120 שקל + 30 שקל משלוח משתלם או שעדיף להישאר עם ה2 כפות קפה לפני אימון? |
Hydroxycut הוצא מחוץ לחוק והורד מהמדפים
והליפו 6 הוא בזבוז כסף גמור... תקנה יהומובין וקפאין ותחסוף הרבה כסף שילך על המותג ליפו *חרטה* 6 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כן רוצה להסביר לי מה הקשר?
|
ציטוט:
שרק יכולים להועיל לכוח ולהתאוששות שלך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ