![]() |
לכל גאוני המחשבים
טוב אני מתקוון לעזוב את הארץ לשנה, יש לי עבודה באירופה וגם משפחה + דירה מסודרת + אוטו וכל התענוגות שאירופה יכולה להציע, בכל אופן יש לי שאלה מקווה שמיהו יוכל לעזור לי...
כשאני אטוס (מה שיהיה במאי או יולי) אני משאיר את המחשב שלי בארץ, בחו"ל יש לי מחשב, אבל כמובן שהמיקלדת שלו היא לא בעברית... רציתי לדעת מה לעשות כדי שאני יוחל לכתוב בעברית, האם אני צריך לכחת מקלדת מהארץ + להתקין Windows בעברית או רק לשנות איזו הגדרה במחשב..? בכל אופן תודה מראש לכל העוזרים ! |
אני לא עד כדי כך גאון במחשבים,אבל אני חושב שכדאי לך לקחת את המקלדת.
אם אתה רוצה שהמחשב יבין עברית אתה יכול גם להתקין ווינדוס באנגלית ואז להוריד Hebrew MUI. אגב לאיזו ארץ אתה טס? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה טס ללמוד שם? לפי מה שאני יודע זה שהחינוך הגבו שם הוא בחינם.. |
חחח דווקא בתמונות אתה לא ניראה אשכנזי
אה ותהנה שםם!!! אלאיזה חלק בגרמניה אתה טס? |
ציטוט:
|
בנאד'ם, שחכת את הדבר הכי חשוב שיש שם- בירה!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני טס לאזור של פראנקפורט ומיינס אם אתה מכיר... |
טוב מאחר שאפחד לא עונה לך על התשובה אני יעשה את זה.
אתה לא חייב לקחת מקלדת לשם, אבל אם אתה לא כותב עברית על "בליינד", כלומר כותב בלי להסתכל אז אתה תצטרך להדביק אותיות על המקלדת שמה בשביל שיהיה לך קל יותר לזכור. אתה צריך רק לשנות הגדרה במחשב, ולהוסיף עברית. קאפיש? |
חחחחח לא יפה דווקא חברה שלך נראת טוב ועוד מקבלת את עניין הbb...
בכל מקרה בני דודים שלי גרים בגרמניה וסובלים בטירוף, הם גרים באיזה עיירה ליד פרקפורט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אה וואי תהנה אני הייתי שםב יו פארק אם אתה מכיר הייתה לי תוכנית ללכת לקנדה עוד חודשיים אבל בגלל כמה סיבות ביטלתי אותן לא נורא אחי וכן ידעתי שיש בך צד מזרחי איזה אם אפשר לדעת ? אני מרוקאי משני הצדדים לא נישארו הרבה כמוני חחחחחחחחחחחח (אין לי בעיה אבל אם אשכנזים מרזחים וכל זה הזה אצלי כולם אותו דבר חוץ מערבים! ) יש לי מלא חברים אשכנזים כל מקרה תהנה!!! אח שלי |
ציטוט:
|
אתה כמובן צריך מקלדת בעברית ולהגדיר את הוינדוס לעברית להוריד פונטים בעברית וזהו!
|
אתה טועה^
אולי הוא יצטרך דיסק ווינדוס כדי לשנות לעברית, אבל הוא לא צריך להוריד שום דבר אחר. איזה משחקים ברשת היית משחק? גמני למדתי אנגלית ממשחקים. חרישות :| |
ציטוט:
תהנה בחו'ל אחי. |
ציטוט:
|
אתה נראה גרמני אחושרמוטה לפי התמונה
|
רוצה לדעת איך לכתוב בעברית בלי מקלדת ובלי להדביק שוב דבר זה קצב מסרבל:
התחל>כל התוכניות>עזרים>נגישות>"לוח מקשים על המסך " זה נראה משהו כזה: http://img71.imageshack.us/img71/3950/ffcr0.png מגניב לא? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ