![]() |
פרסום תפריט למאסה מתוקן,מחודש,כולל ערכים תזונתיים!!
--------------------------------------------------------------------------------
Bmr :1327.922 גיל 15 44 קילו 1.56 או 1.57 בוקר: דגני בוגר כריות קערה+2 כוסות חלב 3%\כוס תה עם 2 כפות סוכר וקרואסון שוקולד בינוני. ארוחת 10: 2 לחמים עם קוטג'\גבינה\ריבה\פסטרמה. ארוחת צהריים: חזה עוף\כנפיים\שווארמה בבגט\שניצל\פרגיות\המבורגר[פעם ב..]\דג מטוגן. בתוספת ספגטי\תפוחי אדמה\איטריות\אורז.עם זה נגיד שווארמה אז אני אוכל את זה בלאפה או באגט עם מלא סלאטים צ'יפס טחינה.. וכנ"ל המבורגר לפני אימון: בננה,חטיף Energy יום אימון: אחרי אימון:שייק Super Heavyweight Gainer 1200 סקופ אחד+5 גרם סוכר ענבים. יום לא אימון : סקופ אחד לפני השנה+5 גרם סוכר ענבים ארוחת ערב: חביתה מ2ביצים בפיטה\טונה+פרוסות לחם+מלפפון\טוסט[4 לחמים] עם בולגרית,גבינה צהובה,קטשופ.\מלוואח עם רוטב עגבניות\ 2-3 בורקסים וביצה קשה. לפני השינה: אגוזי מלך 15 גרם מעדן. סקופ אחד של האבקה+5גרם סוכר ענבים [ביום אימון זה סקופ אחד אחרי אימון ועוד סקופ לפני השינה.] 5 גרם סוכר ענבים זה 16 קלוריות ו4.5 פחמימות איכותיות. תפריט:יום אימון אנרגייה 2353 קלוריות פחמימות 267 גרם חלבונים 124 גרם שומן כולל 85 גרם יחסים:פחמימות-חלבונים-שומנים 57.6 25.9 17.1 תפריט:יום רגיל אנרגייה 2109 קלוריות פחמימות 235 גרם חלבונים 111.5 גרם שומן כולל 78 גרם יחסים:פחמימות-חלבונים-שומנים 56.4 26.5- 17.5 קצב חילוף החומרים שלי לדעתי הוא בין בינוני למהיר. סקופ אחד של האבקה הוא 225 קלוריות. תגובות,ואיך הרעיון של הסוכר ענבים? שמעתי זה בריא לספיגת חומרים,ושיש בזה גלוטמין שמעודד הורמון גדילה. |
קודם כל זה ממש לא נראה כמו 2300 קלוריות זה נראה הרבה יותר
כריות?!!? תעיף אותם מהתפריט שומן טראנס על הבוקר ממש לא טובבב |
מה הקטע עם כריות?
שיאכל חופשי הוא במאסה |
שומן טראנס על הבוקר ממש לא טוב..
|
הוא 44 קילו אחי שיאכל חופשי
|
וואי melmaed אתה לא מבין כלום בגרוש מה שהוצאתי זה בול עלק יותר וכריות זה בסדר
|
טוב אחי אני לא מבין..
כל הארוחת צהריים שלך מפוצצת יש שם בגט ושווארמה יכול להיות שלא חישבת כמויות טוב.. וכריות זה גם פול קלוריות.. |
נו חישבתי את זה לפי חזה עוף עם זה באגט אז זה 300 קלוריות יותר וזה כבר ערכים שונים כי זה תלוי מה אני אוכל גבר אני לא יכול לחשב לפי כל אופציה..ואני גם לא יכול לאכול כל צהריים אותו דבר
|
צודק זה הבעיה שגם אני נתקלתי בה :):):):) זה סיוט לחשב כל פעם וריאציה אחרת
|
הוא תת משקל!
שיוסיף עוד אפילו. |
לא אמרתי שיוריד קלוריות פשוט הוא חישב אוכל שיש בו פחות קלוריות והוא אוכל בעצם יותר וזה סבבה לגמרי כי הוא שוקל כמו עט בקלמר
|
זה שהוא "תת משקל" לא אומר שהוא צריך לאכול אוכל זבלה על בסיס יומי,
אם חסר לך מתוק וכו' תשלב תכריות פעם פעמיים בשבוע לדעתי, במקום תאכל ש"ש עם כל מיני תוספת זה יכול להיות מעולה ואפילו טעים יותר מכריות, או כל מיני סוגי גרנולה, קורנפלקס וכו', גם תקוראסון וכל החרטא הזה תוריד, תוסיף במקום מקורות חלבון איכותיים ושומן איכותי, אגוזים, שקדים ופקאנים הולכים טוב בבוקר. כנ"ל לגבי הארוחת צהריים במשקל הזה אל תספור כפות וכו', תאכל כמו שצריך. לא הייתי הולך על ארוחת צהריים של לאפה, שאוורמה וצ'יפס על בסיס יומי, תנסה פעם בשבוע גג. תעיף תסוכר ענבים לא צריך. |
ציטוט:
לאחרון שהגיב אני אוכל שווארמה על בסיס פעם בשבוע\פעם בשבועים.. |
חחח גם צודק =\
ולהתחלה זה בסדר תראה איך אתה מתקדם.. |
עוד תגובת??
|
הbmr שלך הוא 1614 ולא מה שרשמת,תוסיף קלוריות.
נ"ב מסה לפי דעתי צריך לעשות מינימום עם 2500 קלוריות,לא משנה כמה שחיף אתה |
זה יוצא בערך 2500 קלוריות ביום של אימון תאמין לי.. ולמה אתם רק אומרים על טעויות טכניות אני מבקש חוות דעת על התפריט עצמו
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ