![]() |
סקווואט חופשי וסקוואט בסמית
היי
מה ההבדל בין סקוואט חופשי לסקוואט בסמיט? למה סקוואט חופשי תורם? וגם בסקוואט חופשי אי אפשר להגיע למשקלים בסמיט אז זה עדיין בסדר? |
בסקוואט חופשי עובדים יותר מייצבים וזה יותר חשוב לך שיעבדו יותר מייצבים כי ככה הגוף משחרר יותר הורמונים אנאבוליים
|
סקוואט בסמית מדגיש עבודה יותר על הארבע ראשי , אם הטכניקה שלך והמצב הבריאותי מאפשרים לך תעשה חופשי (אבל דיר באלק בלי ספוג)
לא הייתי רציני בקשר לספוג |
ציטוט:
אז תתחיל |
סבבה אז אני מתחיל סקוואט חופשי זה בסדר אפילו עשיתי כמה אימונים בסמיט שיעזרו לי להכיר תתרגיל.. אבל חברה רק שתדעו שבסקוואט חופשי אני יקח משקל יותר נמוך.
אפשר סרטון שמראה בדיוק איך להרים את המוט ולהוריד אותו בסקוואט חופשי?שאני ידע איך לעשות בול ואני מבקש לא סתם סרטון שיראה איך עושים סקוואט .. |
סקוואט חופשי עובד על כ70% מהשרירים בגוף,מייצבים ותורם לזירוז חילוף חומרים בגוף.
|
אהה... הבנתי,ודאד ליפט לעשות בסמיט או חופשי?
|
ציטוט:
אל תעשה כלום בסמית'. אם ממש בא לך אתה יכול לעשות שם תאומים. אבל חוץ מזה זהו. |
לי אין כלוב במכון,אז אני עושה סקוואט רק בסמי'ת.
שאני יעבור אני ירגיש תהבדל ממש חזק? כי יש לי משקלים יפים בסמי'ת בסקוואט, א120,כי אין אפשרות ליותר כי המוט ישבר ^_^. |
רגע מה זה כלוב? עם כלוב זה התליה אז גם לי אין את זה חח..יש לי רק מוטות יענו בצד בפינה ..
עם הכוונה בסקוואט חופשי לתליה הזאת שהיא לא סמית אבל תליה מבודדת כזאת אז אין לי את זה |
הקפצה
|
הקפצה בשביל?
|
בשביל השאלה האחרונה אחי.
רגע מה זה כלוב? עם כלוב זה התליה אז גם לי אין את זה חח..יש לי רק מוטות יענו בצד בפינה .. עם הכוונה בסקוואט חופשי לתליה הזאת שהיא לא סמית אבל תליה מבודדת כזאת אז אין לי את זה |
כלוב,"מהפשוטים"
http://www.deltechfitness.com/images/df820new2.jpg |
סמית תורם בעיקר לתליית מגבות
|
חח די,אין לי כלוב במכון,חוץ מסמית לסקוואט יש בעיות איתו^^?
|
נו אז רגע סקוואט חופשי זה סקוואט בכלוב?
או סקוואט שגם מחזירים תמוט לריצפה |
לי אין כלוב אני לוקח מוט מהחזה וחבר מרים את המשקל..(אני רק מתחיל אז יש אפשרות של הרמה)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ