![]() |
חשש להתפתחות דלקת :(
אני בחיטוב כבר חודש +, ולאחרונה אחרי אימון(FBW) (כלל לא בזמן האימון) אני מרגיש קצת עיקצוצים או דקירות כאלו וזה לא בשריר עצמו אלא יותר במפרק של הכתף...
הייתי עושה 2 סטים לכתף אחורית ואחד חימום ולחיצת כתפיים במשקולות סט 1 בלי חימום (כי זה אחרי אימון חזה) אז הורדתי את הלחיצת כתפיים ועדיין יש לי את זה כשאני מפעיל יחסית חזק את הכתף, או לדוגמא שאני עושה את פוזת ה"מוסט מסקיולר" ואני מכווץ את השרירים ממש חזק ואז אני מרפה אותם מהר מאוד אז אני מרגיש שוב את הכאב הזה... שמעו אני מפחד לגמרי מדלקת ויעשה הכל כדי למנוע אותה, מישהו חווה את זה פעם?, יש טיפים עצות או אולי מישהו יודע במה מדובר?:helpsmilie: יש לציין שאני עושה מתיחות לכתפיים (20 שניות כל כתף) במכונת כזו של מתיחות וכמו כן שאני ניגש לעבודה אני מתחיל חזה ועושה 2 סטים חימום משקל קל RM 15. |
נו חברה אף אחד לא יכול לעזור? :(
|
אני נמצא באותה בעיה כמו שלך..+1!
|
איכזבתם אותי חברה...
אלי מישהו זוכר תשם של המשחה שצריך לשים שיש דלקת?, ובמה היא תורמת בדיוק? אני זוכר שיש בה 1% חומר פעיל או משו כזה... |
דיקלופנאק ג'ל
|
ציטוט:
משחה טובה מאוד. החומר הפעיל שם הוא החומר הפעיל בוולטורן. תקנה את זה יותר זול ואותו דבר כמו וולטורן |
ציטוט:
|
נירן למה שלא תגש לרופא?
|
הולכים במקרה כזה לאורטופד לא?
|
קבעתי עכשיו תור לאורטופד, מישהו יודע אם הוא מטפל בבעיות כאלו?
|
ציטוט:
|
עידכון, האורטופד בדק אותי 2 דקות ואמר שזה כנראה דלקת, או התחלה שלה ונתן לי כדורים של דיקלופנאק סודיום ובנתיים אני נח 3 ימים מאימונים אנאירוביים...
נקווה לטוב |
לכל מי שהייתה דלקת או כאבים בכתף, שאלה
כמה זמן נחתם ללא אימונים אנאירובים?
האם שחזרתם חזר הכאב? מה התוספים שעזרו לכם? אני בנתיים נח כבר 5 ימים מאימונים אנאירובים כי אני לא רצה שתהיה לי דלקת, האורטופד נתן לי כדורים שנראה לי דווקא עוזרים והתחלתי לקחת גלוקוזמין + MSM. וזה מבאס טילים כי אני בחיטוב ואני דיי בטוח שאני מפרק שריר... לפחות שהתחילו הכאבים ישר הפסקתי... זה גם משהו :disgust: |
אל תדאג כרגע לגבי הפירוק שריר, תנוח וקח תזמן זה עדיף
דרך אגב הגלוקוזמין הזה ממש יקר לא? משהו כמו 400 שקל |
חח70 שקל בבית מרקחת 120 כדורים וזה כולל Msm ועוד חומר... דווקא נחמד
|
70? זה כלום!!
הייתי בחנות ראיתי דבר כזה 430 שקל בערך.. |
לniran הסנאי, אני מאחל לך בריאות שלמה!
אני מכיר את ההרגשה.. מקווה שיהיה טוב |
תודה אחי
|
לי הייתה דלקת בגיד בכתף אחי בעיקר תנוח איזה שבוע שבועיים
ככה קרה לי אני אבל לא מחד"כ אז לא הייתי מתאמן עדיין הייתי משחק כדוריד וכדורסל ביחד והעמסתי יותר מדיי על היד והתפתח לי דלקת בכללי זה לא רציני אחרי שבוע שבועיים עבר לי אבל עדיין לפעמים יש כאבים הייתה תקופה שלא הייתי יכול להרים ת'יד בכלל |
תוך שבוע שבועיים זה באמת מספיק לעבור?, לי זה לא הגיע לרמות כאב גדולות כי תפסתי את זה על ההתחלה.
עכשיו נזכרתי שהאורטופד אמר לי תוך 3-4 ימים זה לא יכאב... לא נשמע לי ריאלי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ