![]() |
וואי אחד הצ'יטים
3 משולשי פיצה גדולים
8 פרוסות עוגת גבינה 8 פרוסות עוגת שוקולד , כל פרוסה בערך 70-80 גרם איזו הרגשה טובה :) |
וואו לבריאות אחי... :)
|
אם שתית עם זה דיאט קולה אז זה בסדר הכל מתבטל
:laughing: |
8 פרוסות עוגת שוקלד?
אם אני אוכל יותר מ-2 זה נחשב אצלי צ'ט חזק אבל 8 מוגזם מזה חח |
חחחחחח תהיה בריא.. השקעת אהה??
איפה יש לזה מקום O_o |
טוב שלא אכלת יותר אוכל עם אחלה ערכים .
|
הלך החיטוב :)
|
ציטוט:
גם אני בחיטוב ואתמול דפקתי צ'יט חלומי המבורגר טלה + צ'יפס 2 קערות cini minies עם חלב וקוביות לואקר חצי פיתה עם ריבה 2 כפות חלבה 4 גביניות ועוד כמה דברים.. לא הלך שום חיטוב אחרי 23 ימים מותר להתפרע קצת |
ציטוט:
קצת?! חח הצ'יט שלי זה אולי פיתה עם ריבה |
מה פיתה עם ריבה?? זה צ'יט זה?
משקיעים תקופה ואז מתפרעים בארוחה אחת אוכלים מלא דברים טעימים זה כל הכיף זה גם פתאום מחזיר אנרגיה שנעלמה לאט לאט בחיטוב.. לא דופק את החיטוב ולא כלום חכה תראה אני יעלה תמונות מסיום חיטוב עוד שבועיים - שבועיים וחצי ונראה למי זה דפק.. :) |
אין כמו מגש פיצה :)
|
ציטוט:
:) |
חחח רק בריאות אחי, לא ברור איפה דחפת את כל זה :)
|
מה שמזכיר לי אתמול , שחזרתי מהפאב.. יש מקום כזה שעושה אנטריקוט 115 גרם
קצוץ בתוך רול כזה.. לפני ששמתי לב אכלתי 3 כאלה :) |
זהו? :) חח סתם לבריאות אחי
אתמול אכלתי 10 שניצלים וצלחת קובה חמוסטה עם 5 קובות ועוד קצת גלידה ואבטיח :) |
הלוואי עליי לעשות צ'יט
אני לא מרשה לעצמי הצ'יט היחידי שלי זה מעדן 3% |
חחחחחחחחחח כן הא אני אוכל שתי כוסות גלידה ושוקולד אני כולי "איך עשיתי את זה מחר שעתיים אירובי" ..
|
בדיוק ככה..
אתה יודע כמה זמן לא נגעתי במשולש פיצה\מנת שווארמה\שוקולד ודברים כאלה.. אוווההה אני בקושי זוכר את הפעם האחרונה |
ציטוט:
|
וואלה אנשים באמת שאתם מגזימים
אפשר אחת ל10-12 ימים לאכול במקום ארוחה אחת בתפריט איזשהו משהו שמתחשק אם כל כך כואב לכם הלב על הצ'יט הזה אל תעשו.. רק שתדעו שאחר כך שתסיימו את החיטוב (אני לא מתייחס למסה כי מי שבמסה הרבה יותר נהנה מהתפריט שלו..) אתם הולכים להצטער על זה שלא עשיתם צ'יט עשיתי צ'יט אחרי 20 יום שלא זזתי מילימטר מהתפריט... וואחד צ'יט.. חיים פעם אחת זה לא יעשה כלום :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ