ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   יש לי בעיה כבר המון זמן בקשר לרוחב נמאס לי כבר!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=54124)

BXL 21-05-09 14:22

יש לי בעיה כבר המון זמן בקשר לרוחב נמאס לי כבר!!

אוקיי אז אפשר להגיד שזאת בעיה שכבר המון זמן מציקה לי.
אני מתאמן בערך שנה-שנה וחצי עם קצת הפסקות קצרות פה ושם (זה לא קשור להפסקות תמיד היה לי את הבעיה הזאת גם אחרי 8 חודשים ברצף של אימונים בלי לפספס אימון אחד).
הבעיה היא בעצם ברוחב שלי,רוחב גב (כנפיים) ורוחב כתפיים..לא יודע מה יותר מזה מה פחות פשוט עניין הרוחב.
כנראה שזה גנטיקה אבל חלאס נמאס היידים שלי ממש ממש גדולות ביחס לרוחב שלי יש לי רוחב של בנאדם שלא ממש מתאמן אולי בנאדם עם גנטיקה נחמדה+ שלא מתאמן היידים לעומת זאת מאוד גדולות ורואים שאני מתאמן אנשים גם ממש נדהמים מהידיים שלי..גם החזה שלי די מפותח,בגלל בעיית הרוחב אם מסתכלים עליי מקדימה כלומר אני עומד מול מישהו רגיל אני יכול להראות די שחיף אפילו:( הידיים שלי ארוכות והמבנה גוף שלי ארוך אז זה נראה כאילו אין לי כמעט מסה בשיט,אבל אם אני יעמוד בצד של מישהו כלומר הוא יראה אותי מהצד אני יראה ממש ממש טוב ידיים גדולות כתפיים גדולות וחזה בולט החוצה בצורה מרשימה (קצת משוויץ ;] ).
בקיצור מה שאני בא להגיד זה שניסיתי הכל הייתי עם הרבה תוכניות אימון ניסיתי את כל תרגילי החתירות והמשיכות למינהם בכל תוכנית שונה ניסיתי ממש הכל ab,abc,abcd,fbw כרגע אני על ה fbw ואני מבצע מתח רחב 3 סטים ( תרגיל שדי עזר לי שהתחלתי לעשות אותו אבל לא בצורה דרסטית) עוד איזה 2 סטים של פולי עליון רחב (כי רק המתח לא עושה לי כלום לרחב גבי פשוט כלום) ועוד תרגיל חתירה של 3 סטים (tbar חופשי) את האמת שזה לא ממש משנה כי די ניסיתי את הכל והייתי לפני התוכנית הזאת עם ה abc ועשיתי גם קצת תרגילי גב וגם מלא כל פעם גיוונתי..כלום לא ממש עוזר..בקשר לכתפיים גם ניסיתי הכל ב abc הייתי עושה לחיצת כתפיים לפעמים מיליטארי בעמידה לפעמים בישיבה לחיצה עם מוט קדימה,אחורה עם משקולות יד הנפות לצדדים,קדימה..
קיצר זיינתי את השכל ממש הרבה אבל אני חייב עזרה,חשוב לציין שאני אוכל טוב ישן טוב ומתאמן טוב זאת לא הבעיה הרי איך גדלתי בשאר הגוף? חוץ מזה שהתחלתי בתור שחיף מת ממש אבל שקלתי 50 ומשהו קילו היה לי גוף גיטרה ממש..גם הבעיה של הרוחב שאני בלי חולצה אז יש לי עצמות רחבות במותניים וזה עושה טיפה גיטרה..טוב אני ממשיך לזיין את השכל..כל מי שיש לו עצות,טיפים או דרך לעזור לי אני יודה לו מאוד.
תודה מראש.

haas 21-05-09 14:31

אחי אתה 70 קילו על 180ס"מ מה אתה מופתע? תמשיך מסה זה יסתדר בסוף

BXL 21-05-09 14:34

אחי זה שאני 70 קילו על 180 לא אומר כלום כי הייתי לפני שנה ומשהו 55 קילו על כמעט 180 איך זה שיש לי היקף יד 37 ורוחב של שחיף אני אומר לך המון אנשים מדברים איתי על זה שזה ממש מוזר:/

bodybuilding4everr 21-05-09 14:36

בטח שאומר! תגיע ל-80 קילו ותראה...

BXL 21-05-09 14:38

מה אתה מגזים 80 קילו..זה כבר מעל המשקל יעד שלי אני רוצה להגיע עד 75-76 אם אני ישאר על הגובה הזה וחטוב בערך כמו עכשיו אפילו פחות 9 אחוז שומן ככה.

ben430 21-05-09 14:40

אחי, אתה נעול על המטרה שלך ..
תיפתח פה לעצות של חברי הפורום, תן בראש עוד כמה חודשים טובים ..

BXL 21-05-09 14:42

אחי אני נותן בראש כמעט שנה וחצי,מזיין לעצמי את הצורה באימונים אוכל כמו חיה ויושן כמו חמור מת תאמין לי שעוד כמה חודשים לא ישנו הרבה.

OverPower 21-05-09 14:44

היקף 37 זה באמת משהו לא נורמלי,תגיד אתה טבעי?

BXL 21-05-09 14:48

חח לא היה בקטע של להשוויץ אחי אבל בוא נגיד את זה ככה זה נראה ממש מוזר כי היקף 37 זה כבר יד של מתאמן תחשוב עומד מולך מישהו שנראה כמו שחיף בלי רוחב כמעט בכלל בשיט אבל עם יד 37 שבאמת נראית גדולה. משהו פה לא הולך..

elipog87 21-05-09 15:14

תראה תמונה שלאנשים יהיה קל יותר לייעץ לך...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ