![]() |
שאלה| פירמידה
האם פירמידה של עלייה במשקל מסט לסט יעילה יותר לכוח? או שזה אינדיוידואלי?
|
בהשוואה למה?
|
עלייה במשקל ירידה בחזרות?
אם כן אז מבחינת כוח כן מבחינת מסה זה תלוי לכמה חזרות תגיע ואני מדבר בהשוואה לנגיד 3 סטים 10 חזרות אותו משקל כל סט |
ציטוט:
ציטוט:
|
אתה יכול לעלות במשקלים בלי לרדת בחזרות? אם התחלת סתם לדוגמה לחיצת חזה 75 קילו בסט ראשון ל 8 חזרות ולאחר מכן עשית 8 חזרות עם 95 קילו בסט השלישי כנראה שלא מיצית את הסרט הראשון והשני עד הסוף.
|
ההבדל הוא שאם אני עובד עם אותו משקל כל ה-4 סטים אני אקח בכולם מקסימום 85 ואם אני מתחיל מ-70 ועולה אני אגיע בסט הרביעי ל-90~95. השאלה מה יעיל יותר לעליה במסה...
|
לא הבנתי כלום ממה שרשמת.
|
מה לא מובן
אני עובד 4 סטים עם אותו משקל לדוגמא 85 קילו או שאני עובד 4 סטים וכל סט מעלה 5-10 קילו ככה שאני מתחיל מ70-75 את הסט הראשון ומסיים את האחרון עם 90-95 |
מה שיותר יעיל זה מאוד אינדיבואלי , בכל אופן אני לא רואה טעם לעבוד 4 סטים עם אותו משקל אלא אם כן זה חלק משיטה כלשהיא , כמו שהייתי עושה 10 סטים עם אותו משקל לאותו מספר חזרות.
|
זה יותר נוח, והסיכוי לפציעות יורד מאשר להתחיל ממשקל גבוה, זה מה שאני יודע.
גם אני עובד בפרמידת עלייה כמו רוב האנשים, לא כיף לעשות אותו משקל 4 סטים זה משעמם תתחת, אין סיבה שלא תגדל שאתה עושה פרמידה, אתה הרי רואה תוצאות לא?. |
גם אני עושה ככה
רק שאני מעלה כל סט 2.5 קילו ולא 5... |
ציטוט:
|
יש הבדל בין חימום, לבין סט קל יותר, חימום בבנצ' עם מוט ריק לא ממש מכין אותך לסט שאחרי זה עם 90 קילו.
זה הדרגה וככה חלקנו אוהבים את זה[למרות שאני עושה חימום רגיל בנוסף לפרמידה] |
ציטוט:
|
תעשה אקרוס
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ