![]() |
אבקת חלבון בלי פחמימות
איך קוראים לאבקה הזאת? כמה עולה קילו? איזה טעמים יש (ואם כבר מישהו ניסה איזה טעם הכי טוב?:))
תודה מראש. |
אחי רוב האבקות חלבון הם עם כמעט בלי פחמימות ..
על איזה אתה מדבר? |
וואלה ? פשוט מוזר לי שאבקה בטעם קרמל פאדג' קרם עוגיות וכל זה היא בלי פחמימות...אני מתכוון לאבקה שתשמש אותי בחיטוב, כי בינתיים החזה עוף לא הולך טוב בבית שלי ואין לי איך להשלים קלוריות מחלבונים :/
|
|
לי יש כרגע אבקת חלבון נטו! (בלי פחמימות ושומן) זה עלה לי 150 כי היה לי איזהשהי הנחה או משהו, אבל כעיקרון זה עולה 350 ש"ח ל-3 קילו, של "whey" ברשת החנויות "אנרג'ים". לי יש וניל (כי זה מה שהיה), ואני מסתדר איתו מצויין!
|
מה כמה גרם פחמימה יהיה לך בכל מנה max 2-3
|
ציטוט:
איזו אבקה (לא WHEY) ואיזו הנחה (לא 'הנחה או משהו') אין אפילו בחול אבקת חלבון נטו (כלומר ISOLATE) ב 150 שח לאריזה של 3 קילו ואם קנית את זה באנרגים זה בכלל מעניין מה קנית :cool: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבקת חלבון נטו של whey:אולי אמרתי סתם את "נטו"..בסדר, אבל זה עם 1.5 אחוז שומן וכולה 3 גרם פחממה למנה, שזה כלום לא?! וכן, קניתי את זה באנרג'ים בנתניה... |
ציטוט:
אבקת חלבון נטו של whey:אולי אמרתי סתם את "נטו"..בסדר, אבל זה עם 1.5 אחוז שומן וכולה 3 גרם פחממה למנה, שזה כלום לא?! וכן, קניתי את זה באנרג'ים בנתניה... דרך אגב, ההנחה היא לא שהם עשו אותה, אלא קיבלתי אותה.. |
אז זה לא נטו חלבון זה whey רגיל ולא נטו isolate
עכשיו תרשום את החברה של חלבון הרי הוא אצלך אתה משתמש בו ומסתדר איתו מצויין |
מה זאת אומרת את החברה?! (WheyPro)?
אחי, אני לא באתי לעבוד עליך, אל תדאג חחח..מצטער אם כתבתי בהתחלה קצת לא נכון! זה לא נטו, התבלבלתי.. |
אין חברה כזו WheyPro (לפחות לא משהו מוכר\מומלץ)
אולי זה השם של האבקה של חברת יוניברסל (שאני מאוד מפקפק באיכות שלה) לפי ה 3 קילו שרשמת זה יותר נראה לי באמת יוניברסל בכל אופן אמנם התבלבלת אבל שים לב שהבנאדם ביקש משהו ומה שניתן להבין שרשמת לו זה שקנית ב 150 שקל 3 קילו חלבון נטו עכשיו הוא ילך לאתר ויראה שהחלבון הנטוהזה שלמעשה ניקרא איזולט עולה 679 שקל ל 3.4 קילו אז למעשה הטעת אותו ואני סך הכל באתי ותיקנתי שלא יהיו אי הבנות בכל אופן אני מתאר לעצמי שפותח השרשור מתכוון לחלבון WHEY רגיל שמגיע עם אחוזים בודדים של פחמימות ושומנים ורובו רובו הינו חלבון והממולצים בעניים הם של חברות צמפיון\אפטימום\ניטשר בסט |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה אומר שיוניברסל זה חברה גרועה?! :( זה מה שיש לי..צדקת! בכל אופן מה שיש לי עולה 350 (מחיר רגיל) ברשת "אנרג'ים". |
גם לחלבון הרגיל של natures best יש אולי 1 גרם פחמימה, שזה כלום.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ