![]() |
בעיה| לא מתקדם במיליטרי
אני כבר יותר מחודש עושה מיליטרי פרס ולא מתקדם בכלל! נתקעתי ב-50 קילו ואפילו ב-50 קשה לי מאוד לסיים סט של 6 חזרות ובתקופה הזאת העלתי הרבה משקל בבנץ' פרס וגם בתרגילים אחרים. אני חושב שכדאי לי לעבור לעבודה בישיבה בכתפיים כי ככה אני מתקדם יותר. מה דעתכם? (אני יודע שאני בחיטוב ואני לא אמור להתקדם במשקלים אבל גם במסה לא התקדמתי אז זה יותר לידע כללי)
|
אני כנתקעתי במיליטרי הורדתי משקל טיפה ומשם התקדמתי טוב.. בטח העלתה משקל כשלא היית צריך
אל תתבאס אם לא תעלה במשקלים אתה בחיטוב ואם אתה רוצה תנסה רוטציה פעם מיליטרי פעם לחיצת כתפיים בישיבה |
תנסה לעשות דילואוד.
|
ציטוט:
ותודה לכם על העזרה |
קשה לעלות בפרס. זה הגיוני שתצטרך לעשות דילואדים לעיתים תכופות יחסית.
|
מזה דילואד?
|
שוב אני אומר , איך אתה מצפה להתקדם במשקלים בחיטוב .
בחיטוב יורדים במשקלים עם או בלי קראטין , אולי קראטין יעזור לך לשמור על המשקלים הנוכחיים אבל אני באמת לא מבין איך אתה מצפה לעלות משקלים בתקופה הזו. |
ציטוט:
אלה אם כן אתה בגרעון קלורי ממש גדול אתה יכול ואפילו אמור להתקדם במשקלים אני לדוגמא כל חיטוב שעברתי עד עכשיו העלתי במשקלים והיום שאני בחיטוב שברתי שיא של עצמי דדליפט 210 קילו |
לדבר שטויות?
בחייך תראה לי מתאמן טבעי שעולה במשקלים בחיטוב ? אתה אמור לשמור על הקיים ולא לשבור שיאים עולמיים בסקוואט ודדליפט . הצלחתי להחזיק אולי שבועיים-שלוש את המשקלים שלי אחר כך ירדתי במיוחד בתרגלים כבדים כמו בנצ' או סקוואט . |
ציטוט:
|
אני לא מכליל אחי , אתה כן הכללת דווקא ואני מצטט " אמור להתקדם במשקלים".
אני דיברתי על עצמי .... אני אקח את עצמי כדוגמה אני ממשיך להתאמן בעצימות גבוה גם בחיטוב שלאנשים מסויימים זה יראה מפגר , אבל בחיי שאף פעם לא הצחלתי לשמור על משלקים, להלעות במשקלים כי זה לא אפשרי מבחינה הגיונית . גם מבחינה פיזית וגם מבחינה פסיכולוגית . גדל בחיטוב? אתה מתחיל ? אני בספק שאם אתה לא מתחיל אתה גדל , אולי אתה רואה את האשליה של החיטוב שהיא באמת מעניקהאשליה של יותר גודל. אם כך אחי בורכת אתה באמת אל בין בין אנוש גם עולה במשלקים בחיטוב וגם גדל ? הלוואי על כולנו . |
ציטוט:
|
אתה בחיטוב,איך אתה רוצה לעלות במשקל.
|
ציטוט:
אבל אני לא אתווכח איתך אם אתה אומר כנראה שזה מה שיש . |
כמובן אחי שאני לא במאזן שלילי גדול מידי אני כולה 500 מתחת לתחזוקה אבל בכל זאת
|
אחי אולי תנסה מנוחה של 3-4 אימונים מהתרגיל ותחליף אותו במשהו אחר ואחרי זה תחזור אליו גם לי זה קרה וזה מה שעשיתי וזה עזר, נתקעתי החלפתי את המילטרי ל3-4 אימונים ואז חזרתי אליו! לא יודע איך אבל זה נתן לי פוש גדול לכתפיים והיום מבחינת כוח וגודל הם השתפרו לעומת השאר מה גם שזה עזר לשיפור יותר טוב בתרגילים מורכבים למרות שאני בחיטוב זה מה שקרה!
בקשר למשקלים בחיטוב אני גם חושב וזה די הגיוני שבאופן טבעי המשקלים ירדו תוך 4-5 אימונים אולי יותר ואולי פחות זה משתנה מאדם לאדם, ולאלו שהמשקלים עולים אז הם התברכו בגנטיקה טובה שמאפשרת להם את זה ואני יכול להעיד על עצמי שהגב של התחזק בצורה משמעותית בחיטוב והוא גם גדל למרות שאני יורד במשקלים לא יודע איך להסביר את זה ואולי אכן זאת אשליה של החיטוב אבל למי אכפת עם זו אשליה או לא העיקר שאני מרוצה מאיך שאני נראה כרגע! |
להוריד סט אחד ניסית? אם לא ניסית להוריד סט אחד תנסה אולי זה יעזור
אם זה לא עוזר תנסה להוסיף סט אחד של הרחקת כתפיים [לצדדים לצדדים!] ואז אולי זה יעזור.... תעדכן [למרות שאתה בחיטוב וקשה לי להאמין שתצליח להעלות...בכל אופן אם תפסיק ת'חיטוב יש סיכוי שזה יעזור] |
אני עכשיו בfbw עושה סה"כ 2 סטים. אני אנסה להוסיף הרחקה לצדדים סט אחד נראה אולי זה יעזור
תודה לכולם על התגובות |
ציטוט:
|
תחליף ללחיצת כתפיים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ